28 / 04 / 2024

Hisar Panorama fiyat listesi!

Hisar Panorama fiyat listesi!

Firma: Hisar İnşaat

Proje: Hisar Panorama

Hisar Panorama fiyat listesi dairelerin planlarına bağlı olarak değişiyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 4 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.



Hisar Panorama Evleri  Hisar İnşaat  imzası ile yükseliyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Hisar Panorama fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Arsa alanı 4 bin metrekareden oluşan proje İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Yeşilpınar bölgesinde inşa ediliyor. 


Eyüp Hisar Panorama'da daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 3 bloktan meydana gelen projede banka kredisiyle taksit imkanı sunuluyor. 


160 adet dairenin bulunduğu Yeşilpınar  Hisar Panorama  Evleri Eyüp Sultan, Taksim ve TEM Otoyolu'na 15 dakika, Mecidiyeköy Mahmutbey metrosuna ve Vialand AVM'ye 5 dakika yakınlıkta yer alıyor. 


Hisar Panorama Residence'nin sosyal alanları arasında; kapalı kreş alanı, fin hamamı, buhar odası, fitness, sauna, Türk hamamı, basketbol ve voleybol sahası, otopark, teras cafe, yüzme havuzu, tenis kortu ve çocuk oyun alanları mevcut. 

Hisar Panorama fiyat listesi!

1+1 daireler 265 bin TL ile 305 bin TL,

2+1 daireler 360 bin TL ile 487 bin TL,

3+1 daireler 580 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. 


Telefon: 444 7 948

Web adresi: http://www.hisarpanorama.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön