29 / 04 / 2024

Hızlı şarj desteği sunan Huawei Nova Y70 MediaMarkt'ta! 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hızlı şarj desteği sunan Huawei Nova Y70 MediaMarkt'ta! 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Huawei'nin en yeni ve en popüler akıllı telefonlarından biri olan Huawei Nova Y70, MediaMarkt'ta satışa çıktı. Peki, MediaMarkt'ta Huawei Nova y70 fiyatları ne kadar? İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi...



Huawei'nin en yeni ve en popüler akıllı telefonlarından biri olan Huawei Nova Y70, MediaMarkt'ta satışa çıktı. Bu fiyat etiketinden yararlanmak için akıllı telefonunuzu resmi MediaMarkt web sitesinden veya herhangi bir MediaMarkt mağazasından satın almanız yeterlidir. Fiyatlar mağazaya göre değişebilir.

Telefonun cam yüzeyi parmaklarınızın arasında akıyormuş gibi bir his veriyor ve yuvarlatılmış kenarları dramatik bir şekil oluşturuyor.  Çarpıcı Kristal Mavi, İnci Beyazı ve Gece Siyahı tasarımı, ışık ve gölgenin dansını renkli bir gösteriye dönüştürüyor.

HUAWEI nova Y70'in 6000 mAh pilinin yalnızca haftada iki kez şarj edilmesi gerekir. %5 şarj, size 12 saat daha telefon kullanımı sağlar. Bu çok fazla özerklik! Yardıma mı ihtiyacınız var? 22,5 W gücündeki HUAWEI SuperCharge, yalnızca 10 dakikalık şarjla 3 saatlik video izlemek için yeterlidir.

Yüzde 5 şarjla 12 saat kullanılabilen Huawei Nova Y70'ye 2 bin TL indirim! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...HUAWEI 6,75 inç tam ekran ve 0,26 ekran oranı ile HUAWEI nova Y70 size kaliteli bir deneyim sunuyor. Parlak ve akıllı ortam ışığı ayarlarıyla eğlenmeye ve her açıdan bağlı kalmaya hazır olan cihaz, etkileyici bir AI (yapay zeka) üçlü kamera kurulumuyla piyasaya sürüldü.

Deklanşör düğmesine bir kez basarak uzak manzaraları, paha biçilmez portreleri ve zamansız etkileşimleri yakalayın. 8 megapiksel ana kamera, her açıdan daha keskin, daha ayrıntılı ışık yakalayan mükemmel bir f/1.8 sensöre sahiptir.

HUAWEI nova Y70, görüş alanınızı 120 dereceye kadar genişleten geniş açılı bir kamera kullanır ve normal görüş alanınızın çok ötesindeki devasa gökdelenleri ve çok geniş gökdelenleri yakalamanıza olanak tanır. Cihazın 2MP derinlik lensi, yepyeni bir minyatür dünyayı ortaya çıkaran gerçeğe yakın 3D sanal modeller oluşturmak için yeni ve geliştirilmiş algoritmalar kullanır.

8MP selfie kamerası ve son teknoloji AI (yapay zeka) yazılımı, cildinizi pürüzsüzleştirir ve temel özelliklerinizi vurgular, böylece her seferinde en iyi ışığın keyfini çıkaracaksınız! Özel performansınız için kulaklıkları takın veya hoparlörlerin partinin merkezi olmasına izin verin!

Peki, MediaMarkt'ta Huawei Nova y70 fiyatları ne kadar? İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön