30 / 04 / 2024

Teknosa'dan Huawei Nova Y70'e indirim! 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Huawei Nova Y70'e indirim! 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Huawei'nin popüler telefonu Huawei Nova Y70'de indirime gitti. Bu indirimli cihazı sakın kaçırmayın! Hemen kampanyayı havada kapın! Peki, Teknosa'da Huawei Nova Y70 fiyatları ne kadar? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en popüler teknoloji pazarlarından biri olarak bilinen Teknosa, Huawei'nin popüler telefonu Huawei Nova Y70'de indirime gitti. Bu indirimli cihaza sahip olmak için Teknosa'nın resmi internet sitesinden akıllı telefonunuzu sipariş vermeniz yeterli.

Telefonun cam yüzeyi parmaklarınızın arasında akıyormuş gibi bir his veriyor ve yuvarlatılmış kenarları çarpıcı bir şekil oluşturuyor. Çarpıcı Kristal Mavi, İnci Beyazı ve Geceyarısı tasarımı, ışık ve gölgenin dansını renkli bir gösteriye dönüştürüyor. 

HUAWEI yeni Y70 6000 mAh pilin yalnızca haftada iki kez şarj edilmesi gerekir. yüzde 5 şarj size 12 saat daha kullanım sağlar. Bu çok fazla bağımsızlık! Yardıma ihtiyacın var mı? 22,5 W  HUAWEI SuperCharge, yalnızca 10 dakikalık şarjla 3 saatlik video izlemeye yetiyor. 

Hızlı şarj desteği sunan Huawei Nova Y70 MediaMarkt'ta! 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

HUAWEI 6,75 inç tam ekran ve 0,26 en boy oranı ile HUAWEI yeni Y70 size yüksek kaliteli bir deneyim sunuyor. Parlak ve akıllı ortam ışığı ayarlarıyla her açıdan eğlenmeye ve bağlantıda kalmaya hazır olan cihaz, etkileyici bir AI (Yapay Zeka) üçlü kamera ile piyasaya sürüldü.  deklanşöre tek bir basışla uzak manzaraları, paha biçilmez portreleri ve zamansız etkileşimleri yakalayın. 8 megapiksel ana kamera, her açıdan daha keskin ve ayrıntılı ışık yakalayan mükemmel bir f/1.8 sensöre sahiptir. 

HUAWEI yeni Y70, görüş alanınızı 120 dereceye  genişleten geniş açılı bir kamera kullanır ve normal görüş alanınızın çok ötesinde devasa gökdelenleri ve ultra geniş gökdelenleri yakalamanızı sağlar. Cihazın 2 megapiksel derinlikli lensi, yepyeni bir minyatür dünyayı ortaya çıkaran gerçekçi 3D sanal modeller oluşturmak için yeni ve geliştirilmiş algoritmalar kullanır. 

8MP selfie kamera ve son teknoloji AI (yapay zeka) yazılımı, cildinizi pürüzsüzleştirir ve  her seferinde en iyi ışığın keyfini çıkarabilmeniz için en önemli özelliklerinizi vurgular! Özel bir performans için kulaklığınızı takın veya hoparlörlerinizin partinin merkezi olmasına izin verin!

Peki, Teknosa'da Huawei Nova Y70 fiyatları ne kadar? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön