29 / 04 / 2024

HKS Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

HKS Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

HKS Grup İnşaat Anonim Şirketi, Kamil Tarık Taşoğlu, Faruk Maya tarafından 51 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Tuzla, Orhanlı Orta Mahallesi, Özvatan Caddesi'nde kuruldu.



HKS Grup İnşaat Anonim Şirketi, Kamil Tarık Taşoğlu, Faruk Maya tarafından 51 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu. 


HKS Grup İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a)Her türlü çelik ve çelik olmayan depo raf sistemlerinin,akaryakıt istasyonlarının,fabrika,iamalathane,köprü,yol,baraj,rüzgar paneli,yüksek gerilim hatları,hangar yapımı,kurulumu,montajı,alımı,satımı,imalatı,ithalatı,ihraca tı. b)Her türlü Çelik Kontrüksiyon bina ve yapı elemanlarının mühendislik ve montaj işlerini yapmak. c)Konusu ile ilgili her türlü yedek parçanın  alımı,satımı,imali,ithalatı,ihracatını yapmak. d)Konusu ile ilgili optik ve tektik cihazların alımı,satımı,imali,ihracatı ve ithalatını yapmak. e) Konusu ile ilgili her türlü danışmanlık hizmetlerini vermek,yine şirket konusu ile ilgili resmi ve özel sektörde açılacak ihalelere iştirak etmek,teklifler vermek ve almak. f)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait taahhüt ve montaj işlerini yapmak. g)Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalıiaçık artırma ve eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak yapıların her türlü yapım,montaj işlerini taahhüt ekmek. h)Şirket konusu ile ilgili her türlü servisler kurabilir,kiralayabilir,işletebilir ve kiraya verebilir. Şirket bu amaçlarını gerçekleştirebilmesi için aşağıdaki konularla ilgili faaliyetlerde bulunabilir.          1)Şirket konusu ile ilgili olarak ithalat,ihracat,imalat,dahili ticaret,komisyonculuk iç ve dış mümessillik işleri yapmak.         2)Şirketin faaliyet konularına giren işlerin yapılabilmesi için  iç ve dış piyasalardan kısa,orta ve uzun vadeli krediler aktetmek,enval ve kefalet kredileri,yatırım kredileri,emtia ve akreditif kredileri,açık krediler,esam üzerine ve tahvilat üzerine avans  kredileri temin etmek.        3)Şirketin faaliyet konularına giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla ortak girişimlerde bulunmak,şirket kurmak ve mevcut ticari işletmelere iştirak etmek. 4)Şirket faaliyet konuları ile ilgili olarak gayri menkuller iktisap etmek,devir ve ferağ verme,kiralamak,ve kiraya vermek,gayri menkuller üzerine kat irtifakı ve kat mükellefiyeti tesisi etmek. 5)Şirket faaliyet konusu ile ilgili olarak nakil vasıtaları,ulaşımda kullanılan araçlar iktisap etmek devir ve ferağ vermek,kiralamak ve kiraya vermek.  6) Şirket konusu ile ilgili olarak marka ihtira beratı,lisans,ruhsatname,imtiyazlar, know-how,patent,telif hakları anlaşmalarında bulunmak,kiralamak,almak,satmak.  7) Yerli ve/veya yabancı şirketlerle anlaşmalar yapabilir ve taahhütte bulunabilir.  8)Faaliyet alanına giren konularla ilgili olarak danışmanlık ve kontrollük hizmetleri verebilir.Fizibilite etüdleri,proje tanzimi,teknik ve ekononomik etüdleri yapabilir,yaptırabilir.           Şirket yukarıda belirtilen işlerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu İşlere girişmek istediği  takdirde Türk Ticaret Kanununun bu husustaki hükümlerine göre hareket edilecektir.  



Geri Dön