29 / 04 / 2024

H&M Ankara Cepa AVM'de ilk mağazasını açtı!

H&M Ankara Cepa AVM'de ilk mağazasını açtı!

Uluslararası moda perakendecisi H&M, Ankara 'daki ilk mağazasının CEPA Alışveriş Merkezinde açtı. Resmi açılış H&M  Türkiye Müdürü Leif Spang ve H&M CEPA Mağaza Müdürü Barış Evren Bedestenci 'nin kurdele kesme töreniyle gerçekleşti.



Uluslararası moda perakendecisi H&M,  Ankara  'daki ilk mağazasının CEPA Alışveriş Merkezinde açtı. H&M 'den yapılan açıklamaya göre, H&M CEPA Mağazasının resmi açılışı H&M  Türkiye Müdürü Leif Spang ve H&M CEPA Mağaza Müdürü Barış Evren Bedestenci 'nin kurdele kesme töreniyle gerçekleşti.

Kurdele kesildikten sonra açılışı bekleyen çok sayıda kişi, H&M 'nin 'en  büyük ve full konseptine sahip' 3 bin 300 metrekarelik mağazasında kadın, erkek,  çocuk ve aksesuar ürünlerinden aldı. H&M, mağaza önünde alışveriş için sıraya  giren ilk 100 kişiye de yüzde 20 indirim uyguladı.

H&M Türkiye Müdürü Leif Spang, burada yaptığı konuşmada, Türkiye 'de  gerçekleştirdikleri ilk açılışta olduğu gibi bu açılışta da çok heyecanlı ve  mutlu olduklarını söyledi. Spang, 'Sabahın ilk saatlerinden itibaren büyük bir  coşku ile mağazamıza gelen tüm müşterilerimize moda ve kaliteyi en uygun fiyatla  sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Yeni mağazamızda müşterilerimize en son moda  ürünlerin yanı sıra hamile giyim, büyük beden koleksiyonlarımız ve çarpıcı çocuk  bölümümüzle de ayrıcalıklı bir mağazacılık sunacağız' dedi.

MAĞAZA SAYISI SEKİZE çIKACAK
H&M 'nin Türkiye 'deki yedinci mağazası, CEPA 'nın 'en merkezi noktasında  ve markanın en büyük, ilk full konsept mağazası' olma özelliğini taşıyor. 3 bin 300 metre kare alanda kurulu mağaza, tek kattan oluşuyor ve  haftanın yedi günü 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Mağazada kadın, erkek, çocuk koleksiyonlarının yanında iç çamaşırı ve aksesuar ürünleri de yer
 alıyor.

H&M 'nin Ankara 'daki ikinci mağaza açılışı ise 24 Eylül saat 11.00 'da  Gordion Alışveriş Merkezi 'nde gerçekleşecek. Bin 700 metre kare alana sahip  mağaza, iki kattan oluşacak ve mağazada kadın, erkek, çocuk, iç çamaşır ile  aksesuar olmak üzere 'son moda' ürünler satışa sunulacak. H&M, Gordion Mağaza açılışı için sıraya giren ilk 100 müşterisine de özel  sürprizler sunacak.

İlk mağazasını geçen yılın Kasım ayında İstanbul 'da açan H&M, Ankara 'da  bir hafta içerisinde iki mağaza birden açarak mağaza sayısını sekize çıkaracak.

AA


Geri Dön