03 / 05 / 2024

Honda City'nin Mayıs ayı fiyatları belli oldu! En ucuz Honda City kaç TL? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Honda City'nin Mayıs ayı fiyatları belli oldu! En ucuz Honda City kaç TL? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Honda'nın çok satan araçları arasında yer alan Honda City fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Honda City fiyatları ne kadar? İşte 2022 fiyat listesi...



Honda City nin Mayıs ayı fiyatları belli oldu! En ucuz Honda City kaç TL? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tasarımı ve performansı ile pek çok kişinin favorisi olmayı başaran Honda City'nin mayıs ayı fiyatları belirlendi!

Honda City, 4 Silindirli 1.5L DOHC i-VTEC benzinli motoru ile gücüne güç katıyor! Ayrıca Honda City, PGM-FI'ya yani programlanmış yakıt enjeksiyon sistemine sahip. Dinamik tasarımı ile birlikte geniş iç mekanı ile de kalplerin sahibi olan Honda City, aliminyum alaşımlı, çift renkli elmas kesimli ve sportif 16 inç jantları ile Honda'nın parlayan yıldızı olmayı başarıyor.

Honda City'nin L biçimde tasarlanmış Tam LED ön farları, görünüşüne ayrı bir hava katmayı başarıyor. Honda City, 3 boyutlu yapıda ve oldukça sportif bir arka far aydınlatmasına sahip. Kendi dinamizmiyle her yaşam tarzına uyum sağlayan Honda City, uzun yollarda güvenlik hissini derinden veren LED Ön Sis farları ile en yoğun siste bile görüş alanınızın açık kalmasına olanak sağlıyor. 

Honda City fiyatları ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 Honda City fiyat listesi...

519 litrelik geniş bagaj hacmine sahip Honda City,  ön ve arka saklama ve araç içi bardak tutma alanlarına sahip.

Geniş ön camı sayesinde sürücülere panoramik bir görüş sunan Honda City,  i-VTEC motor ve konforlu CVT şanzımanı ile, eşsiz bir güç ve yakıt tasarrufu imkanı veriyor. Honda City, 40 litrelik yakıt deposuyla dikkat çekiyor.

Honda City tüm bunlar haricinde Geri Görüş Kamerasına, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemine, 8 inç Dokunmatik Renkli Multimedya Ekrana, Apple CarPlay ve Android Auto özelliğine sahip.

Honda City'nin farklı kullanım tarzlarına uygun Executive ve Elegance olmak üzere iki farklı versiyonu bulunmaktadır. Honda City, 6 sene ya da 150 bin kilometre Honda garantisi sunuyor.

Peki, Honda City fiyatları ne kadar? İşte 2022 fiyat listesi...


Geri Dön