Otomobil

Honda Civic aylık 16 bin TL taksitle! 100 bin TL’ye kadar da takas desteği verilecek!

En çok tercih edilen otomobiller arasında yer alan Honda Civic aylık 16 bin TL taksitle satılıyor. Üstelik söz konusu araç için 100 bin TL’ye kadar da takas desteği veriliyor.

Ülkemizde en sevilen otomobil modelleri arasında yer alan Honda Civic, son dönemlerde Türkiye'de artan vergiler ve döviz kurundaki artışlara bağlı şekilde peş peşe gelen zamlardan da nasibini aldı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, sürekli artış gösteren bu fiyatlar sonrasında araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar da uygun finansman kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Kamuajans'ta yer alan habere göre, 2023 Eylül ayı fiyat listesi ile dikkat çeken Honda Civic modellerinde ‘’Ona Giden Yolu Kısalttık’’ kampanyası dikkat çekiyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 200 bin liraya kadar taşıt kredisi yüzde 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Peki en çok tercih edilen otomobiller arasında yer alan Honda Civic'in güncel fiyatları ne kadar? Honda Civic'in güncel fiyatları ne kadar? En ucuz Honda Civic ne kadar? İşte son dakika Honda Civic Eylül 2023 fiyat listesi...

200 BİN TL TAŞIT KREDİSİ

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, en sevilen modeller arasında yer alan Civic Sedan Executive+ modeli için 200 bin lira kadar kredi, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz oranlarıyla sunuluyor. Ayrıca buna ek olarak Buna ek olarak 100 bin TL’ye kadar da takas desteği de veriliyor. 

Peki en çok tercih edilen otomobiller arasında yer alan Honda Civic'in güncel fiyatları ne kadar? Honda Civic'in güncel fiyatları ne kadar? En ucuz Honda Civic ne kadar? İşte son dakika Honda Civic Eylül 2023 fiyat listesi...

HONDA CİVİC GÜNCEL FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2023

Paylaşılan detaylara göre, gelen son zamlar sonrasında güncel Honda Civic fiyatları şu şekilde açıklandı:

- Honda Civic 1.5L VTEC Turbo Eco Elegance: 1 milyon 573 bin Türk Lirası

- Honda Civic 1.5L VTEC Turbo Eco Executive+: 1 milyon 704 bin Türk Lirası

TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek! Çifte bayram için geri sayım başladı!

Belediye o ildeki 5 arsayı KDV'den muaf satışa sundu! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Depremde 45 kişiye mezar olmuştu! Gaziantep İslahiye'deki binanın zemin etüdü yapılmamış!