28 / 04 / 2024

Honda Scooter'lar kaç TL? En ucuz Honda Scooter ne kadar? İşte 2022 Aralık ayı fiyat listesi...

Honda Scooter'lar kaç TL? En ucuz Honda Scooter ne kadar? İşte 2022 Aralık ayı fiyat listesi...

Honda motosiklet modelleri arasında şehir içi kullanımda en çok tercih edilen scooter tarzı motosikletlerin güncel fiyatları belli oldu. Listeye göre dünyaca ünlü markanın en uygun fiyatlı scooter motosiklet modeli Honda Dio.



Kullanımı kolaylaştıran hafif gövdesi, dengeli sürüşü garanti eden geniş jantları ve düşük yakıt tüketimi ile şehrin keyfini çıkarmanızı sağlayacak olan Honda Dio'nun güncel liste satış fiyatı 56.100 TL. Önde ve arkada kullanılan 14 inç boyutundaki jantlar ile Honda Dio, kullanıcıya dengeli bir sürüş deneyimini garanti ediyor. Yalnızca 96 kilogram ağırlığa sahip olması sayesinde Honda Dio, kontrol ve sürüş güvenliği ile de ön plana çıkıyor. Ayrıca uzun süre oturulabilecek şekilde dizayn edilen sele ve ayak konulabilecek geniş alanı ile de ergonomik bir oturma pozisyonu sağlıyor. 

IDLE STOP ÖZELLİĞİ

Honda Dio’nun CVT şanzımanı; motor devrine, hıza ve yol şartlarına uygun olarak ideal vites oranını otomatik olarak ayarlayarak, kullanıcını sadece yola odaklanmasına yardımcı oluyor.

Honda Scooter lar kaç TL? En ucuz Honda Scooter ne kadar? İşte 2022 Aralık ayı fiyat listesi...

Honda Dio düşük yakıt tüketimi için Idle Stop özelliğine sahip olarak üretildi. Aracın frenine 3 saniye boyunca bastığınızda motor otomatik olarak kapanır, gaz kolunu çevirdiğinizde ise tekrar çalışır. Böylece trafikte yakıt tüketimini en aza indirmiş oluyorsunuz. Diğer yandan Sele altında yer alan 17,7 litrelik dahili bagaj, motosiklet kullanırken ihtiyaç duyabileceğiniz ekipmanlar için geniş depolama alanı sağlar.


Geri Dön