01 / 05 / 2024

Hopa Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Hopa Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

10 Aralık 2012 tarihinde yapım için ilk kazması vurulan hastane inşaatı 25 Ekim 2014 tarihinde bitirilecek. Yapımı devam eden 50 yataklı Hopa Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalarda sona gelindi




Hopa’da  TOKİ  tarafından yapımı devam eden yeni Hopa Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi. 

10 Aralık 2012 tarihinde yapım için ilk kazması vurulan hastane inşaatı 25 Ekim 2014 tarihinde bitirilecek. Yapımı devam eden 50 yataklı Hopa Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalarda sona gelindi. 

Hopa-Artvin yolu üzerinde Sanayi çarşısı yanında yapımında sona gelinen yeni hastane için Hastane yönetimi de ihtiyaçların tamamlanması için bakanlık nezdinde listeleri gönderdi. Yapımında sona gelinen Hastanede noksanların tamamlanması adına da Hastane yönetimi çalışmalarına hız verdi.

Toplam ihale bedelinin 10 milyon 800 bin TL olduğu hastane inşaatı projesine dahil edilen çevre düzenleme çalışmaları da devam ediyor

Üçer müşavirlik tarafından kontrolü yapılan ve Metron Yapı İnşaat A.Ş. tarafından yapımı üstlenilen hastane inşaatı tamamlandığında çevre ilçeler ve Hopa’da önemli bir ihtiyacı karşılayacak. 

9 bin 746 metre kare alan üzerine kurulan yeni 50 yataklı Hopa Devlet Hastanesi birbirlerine dilatasyon yöntemi ile bağlı 3 bloktan oluşuyor. A Blokta hasta yatak odaları, B ve C bloklarda poliklinikler, yönetim, yoğun bakım, ameliyathane, laboratuar ve Acil Servis bulunacak.


Artvin'in Sesi


Geri Dön