Genel

Hotal de La Gavina'nın geceliği 15 bin euro!

çocukken büyülü kraliyet dünyasında, şatafatlı şatolarda yaşadığını hayal etmeyen yoktur. Avrupa'da yüzlerce yıl önce kralların, kraliçelerin, lordların, düşeslerin yaşadığı mistik birçok şato artık sizlere çocukluk hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı su

Tüm Avrupa'da gerçek anlamda kral ve kraliçe gibi ağırlanacağınız tatilleri kendiniz organize etmek istemiyorsanız, kişiye özel tatiller tasarlayan Bradipo Travel Designer sizin için her şeyi ayarlayarak lüks tatil anlayışını bir adım öteye taşıyor. Örneğin, müşterileri için dünya jetsetinin tercihi Costa Brava'daki Hostal de La Gavina'ya götürüyor. Bugüne kadar Charles Chaplin, Elizabeth Taylor, Robert de Niro, Sean Connery, Frank Sinatra gibi ünlüleri ve hatta İspanya Kralı Juan Carlos'u ağırlayan Hostal de La Gavina'yı kiralamanın yanı sıra Bradipo, burada 17. yüzyıl İspanyol kıyafetleriyle şölen havasında bir parti düzenliyor. İspanya'ya business uçmak istemezseniz özel uçak kiralıyor. 100 kişiyi ağırlayabilen Hostal de La Gavina'nın geceliği kahvaltı dahil 15 bin euro. Özel hazırlanan akşam programları ayrıca ücretlendiriliyor. 20 kişi için 17. yüzyıl İspanyol partisinin maliyeti yemek, içkiler ve kostümler dahil 5 bin 500 euro. Business class uçuşlar kişi başı 1300 euro.

AVRUPA'DAN İKİ SEçENEK

İskoçya'nın Highlands bölgesinde yer alan ve göldeki canavar efsanesiyle tanınan Loch Ness'te 15 yatak odalı Aldourie Castle bu adreslerden biri. En eski kayıtları 1626'ya dayanan bu malikanede bir kaçamak yapmak istiyorsanız, iki gece için 10 bin 500, 7 gece için ise 21 bin pound ödüyorsunuz. Lyon'un kuzeyinde yer alan tarihi 13. yüzyıla kadar dayanan Beaujolais'deki Chateau de Bagnols ise dünyanın en iyi bağ şatolarından biri. Chateau de Bagnols'daki Michelin yıldızlı Salle des Gardes restoran bölgenin en iyi geleneksel yemeklerini, en seçkin Beaujolais şarapları eşliğinde sunuyor. Chateau de Bagnols'un bir günlük kirası sezona göre 11 bin 500-28 bin euro arasında değişiyor.
brands&trends