29 / 04 / 2024

Hotpoint’ten sevgililer günü kahvaltısı için kırmızı renkte kahvaltı seti!

Hotpoint’ten sevgililer günü kahvaltısı için kırmızı renkte kahvaltı seti!

Hotpoint sevgililer günü kahvaltısı için kırmızı renkte kahvaltı setini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Hotpoint Kahvaltı Seti kırmızı rengi, birbiriyle uyumlu ve şık tasarımlarıyla romantik bir sevgililer günü kahvaltısını mükemmel şekilde tamamlıyor



Hotpoint Kahvaltı Seti, çay makinesi, su ısıtıcısı ve ekmek kızartma makinesinden oluşuyor.


Hotpoint Kahvaltı Seti kırmızı rengi, birbiriyle uyumlu ve şık tasarımlarıyla romantik bir sevgililer günü kahvaltısını mükemmel şekilde tamamlıyor. Hotpoint Kahvaltı Seti, çay makinesi, su ısıtıcısı ve ekmek kızartma makinesinden oluşuyor. Hotpoint Kahvaltı Seti’ndeki ürünler, fırçalanmış paslanmaz çelik ve en yüksek kalitede malzemelerle tasarlanıyor.


Yeni Hotpoint Çay Makinesi

 

Çay Makinesi 1

Hotpoint Çay Makinesi özel ince gözenekli çelik çay filtresi sayesinde uzun süre demlense bile çayın lezzetini muhafaza ediyor ve acılaşmasını engelliyor. Otomatik Sıcak Tutma Teknolojisi’ne sahip Hotpoint Çay Makinesi, çelik demliğin yanı sıra ısıya ve darbelere karşı dayanıklı özel cam demlik seçeneklerine sahip.

 

Su IsıtıcıYeni Hotpoint Dijital Su Isıtıcı

Yeni Hotpoint Dijital Su Isıtıcı, 6 farklı sıcaklık ayarı sayesinde suyu hızlıca istenilen sıcaklıkta ısıtıyor. Tüketiciler tek bir tuşla, tercih ettikleri içeceğe özel ısıdaki suyla birbirinden lezzetli içecekler hazırlıyor. Örneğin antioksidan özelliği bulunan yeşil çay için suyu, ideal demlenme ısısı olan 80 derecede ısıtan Hotpoint Su Isıtıcı yeşil çayın faydasını ve lezzetini muhafaza ediyor.

Yeni Hotpoint Dijital Su Isıtıcı, Kireç Filtresi sayesinde kireç tortularını toplayarak suyun temizlenmesini sağlıyor. Sıcak tutma düğmesiyle suyu 2 saat boyunca aynı sıcaklıkta tutabilen Hotpoint Dijital Su Isıtıcı’yla ideal ısıdaki suyu uzun süre muhafaza etmek mümkün.


Yeni Hotpoint Dijital Ekmek Kızartma Makinesi


Ekmek Kızartma 3Yeni Hotpoint Dijital Ekmek Kızartma Makinesi, tam 8 farklı kızartma ayarı sayesinde ekmekleri evin tüm fertlerinin damak tadına uygun şekilde kızartıyor. Ekmek kalınlığına göre ayarlanabilen bölmesiyle Hotpoint Dijital Ekmek Kızartma Makinesi tüketicilere kullanım kolaylığı sağlıyor.



Geri Dön