30 / 04 / 2024

 Hp 14S Pentium NoteBook en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

 Hp 14S Pentium NoteBook en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Hp NoteBooklar hafifliği ve ufak ebatları açısından çok tercih edilen bilgisayarlar arasında. 2023'te yeni bir NoteBook sahibi olmak isteyenler araştırma yapıyor.   Peki, Hp 14S Pentium NoteBook ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...



Bir dizüstü bilgisayarın en büyük kullanım durumu, muhtemelen taşınabilir bir iş istasyonu olarak ofise veya üniversiteye taşınabilmeleridir.  Maksimum özelliklere sahip olmayan ancak işleri hızlı bir şekilde yapacak kadar güçlü olan dizüstü bilgisayarlar. Sağlıklı bir pil yedeğine sahip ve aynı zamanda çok hantal olmayan bir cihaz olmalıdır. Ve cüzdanda kolaysa çok yardımcı olur.  HP'nin HP 14s adlı yeni dizüstü bilgisayarı, yukarıda belirtilen tüm gereksinimleri 65.999 Rs fiyat etiketinde yoğunlaştırmaya çalışan bir üründür. İncelenecek bir birimim var ve işte bundan ne anladığım.

 Hp 14S Pentium NoteBook en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

HP'nin aklında taşınabilirlik varsa, o zaman 14'ler tüm doğru noktaları vurur. Plastikten yapılmış ve oldukça hafif, 1,5 kg ağırlığında, oldukça ince bir şasi ile kompakttır. 14 inç form faktörü kompakttır ancak klavye veya izleme dörtgeni sıkışık değildir. Avuç içi dayanağı ve menteşe üzerindeki kaplama parlaktır ve kapağa da taşınır. Menteşe yapısı, dizüstü bilgisayarı tek elle açmak için biraz çaba gerektirmesine  rağmen iyi yapılmış ve sağlam hissettiriyor. Ekran, cihaz bir masaya yerleştirildiğinde görüntüleme için yeterince iyi olan maksimum 120 derecelik bir açı sunar.

Hoparlör ızgarası, güç düğmesiyle birlikte klavyenin hemen üzerine yerleştirilmiştir. Bağlantı noktaları açısından beklediğiniz tüm standart bağlantı noktalarını elde edersiniz. Solda bir Type-C bağlantı noktası, bir microSD kart yuvası ve Kensington güvenlik kilidi bulunurken,  sağda iki adet USB Type-A 3.0 bağlantı noktası, bir HDMI bağlantı noktası, bir 3,5 mm kulaklık girişi ve bir SIM tepsisi bulunur. HP 14s 4G'ye hazırdır ve internet etkin olan bir 4G SIM'iniz varsa, Wi-Fi olmadan hemen hemen her yerde bağlantıda kalabilirsiniz. Bu, dizüstü bilgisayarın
 en büyük çekimlerinden biridir, ancak daha sonra bunun üzerinde duracağız. Peki, Hp 14S Pentium NoteBook ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor?


 


Geri Dön