03 / 05 / 2024

HSM Alüminyum Aksesuarları İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


HSM Alüminyum Aksesuarları İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsamettin Şimşek, Atilla Erekinci, Recep Çelik ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde kuruldu.



HSM Alüminyum Aksesuarları İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsamettin Şimşek, Atilla Erekinci, Recep Çelik ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde kuruldu. 


HSM Alüminyum Aksesuarları İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü alüminyum doğrama,alüminyum kapı ve pencere, panjur malzemeleri alımı, satımı, ithalatı ve ihracatı dahil toptan ticaretini yapmak. Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere, panjur işlerini yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak. Her türlü madeni eşya alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır.   Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. Her nevi sınai yarı mamul ve mamul; matkap uçları, elmas matkap uçları, raybalar, kesici ağızlar, bıçaklar, testere ağızları, her türlü el aletleri, zımpara taşları, zımpara kumu, polisaj, parlatma malzemeleri, iş makineleri, çeşitli güç ve tonajlardaki presler, vinçler, saç kıvırma ve işleme tezgahları metal işleyen makineler, profil kesme ve taşlama takım tezgahları, her nevi ölçü aletleri, kaynak makineleri, transformatörler, her nevi arabalı ve benzeri şeritler, motor yağ ve devir daim pompaları, filtre pompaları, bilyalı rulo veya makaralı rulmanlar ve bunların çeşitli aksam ve parçaların imalatı, alımı, satımı, ithalatı, ihracatını yapmak. Her türlü kilit ile ilgili ham maddenin, yarı mamullerin veya mamullerin alımını, satımını, imalini, ithalat ve ihracatını yapmak. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 



Geri Dön