24 / 07 / 2024

Hüsamettin Şimşek

Hüsamettin Şimşek

HSM Alüminyum Aksesuarları İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsamettin Şimşek, Atilla Erekinci, Recep Çelik ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde kuruldu.

Bakan Şimşek açıkladı! Kentsel dönüşüm ve konut arzını hızlandıracak çalışmada sona gelindi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kentsel dönüşümün finansmanıyla konut arzının artmasında önemli bir enstrüman olacak yeni düzenlemede son aşamaya geldiklerini dile getirerek çok önemli açıklamalar yaptı.

Buğra Gökce'den Mehmet Şimşek'e 'konut kredisi' cevabı: 'Halk mülksüzleşti'

İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in “AK Parti hükümetleri öncesi, konut kredisi yok denecek kadar azdı” sözlerine cevap verdi. İşte Buğra Gökce'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Son Dakika! Ek MTV 2024'te geliyor mu? Bakan Mehmet Şimşek açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni yıl öncesi önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Şimşek, kamuoyundaki endişeleri hafifletmeyi amaçlayarak, 2023 yılında vergi zamlarının yüksek olmayacağını açıkladı. Hükümetin ekonomik istikrarı sürdürme ve vatandaşların mali durumunu koruma konusundaki ka

Yüksek ev ve kira fiyatlarını çözecek yol haritası çizildi: Bakan Mehmet Şimşek tek tek anlattı! 

Türkiye'de son iki senede kira ve ev fiyatları uçtu. Bu konuda harekete geçen hükümet yürürlüğe girecek birçok konu için harekete geçti. Bakan Mehmet Şimşek, fahiş kira ve konut fiyatlarındaki artışın kalıcı çözümü için alınacak önlemleri anlattı.

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

Sema Şimşek'ten apartmanlarına giren hırsıza mektup!

Eski manken Sema Şimşek, üç gün içinde iki kez apartmanlarına giren hırsıza mektup yazdı

Mehmet Şimşek: FED'in faiz artışı gelişen ülkeler için olumsuz!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz artırımı beklentisine ilişkin açıklamada bulundu. Şimşek; " Faiz artışı hızlanarak devam ederse,Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeler için tabii ki olumsuz olur." diye konuştu.

Mehmet Şimşek'ten yatırımcılara 'Türkiye'nin önü açık' mesajı!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 47. Dünya Ekonomik Forumu'na katılmak üzere gittiği Davos'ta, yatırımcılara Türkiye'nin hızlı bir şekilde yapısal gündemine odaklanacağını ve 2013 yılının ortasından itibaren yoğunlaşan saldırıların yoğun olduğu dönemi geride bırakacağını söyledi.

Mehmet Şimşek'ten faiz kararı açıklaması!

Merkez Bankası'nın faiz kararına hükümet kanadından ilk tepki geldi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek 'Gerekli tedbirleri alıyoruz' dedi.

Mehmet Şimşek'ten Moody's kararı değerlendirmesi!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, rating kuruluşlarına verilecek en iyi cevabın yapısal reformları daha da hızlandırmak, mali disiplini korumak olduğunu belirterek, "Durmak yok reformlara devam. Türkiye'nin temelleri sağlam" dedi.

HSM Alüminyum Aksesuarları İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HSM Alüminyum Aksesuarları İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsamettin Şimşek, Atilla Erekinci, Recep Çelik ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Şimşek: Avrupa'nın 2. büyük ekonomisi olabiliriz!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türkiye'nin rekabet gücünü, verimliliğini artıracak, Türkiye’yi hızlı büyüme patikasına oturtacak, yeni kapsamlı bir reform programı hazırladık. 25 alanda değişim ve dönüşüm öngörüyoruz" dedi.

Hüsamettin Şimşek Haberi

Hüsamettin Şimşek

HSM Alüminyum Aksesuarları İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsamettin Şimşek, Atilla Erekinci, Recep Çelik ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde kuruldu. 


HSM Alüminyum Aksesuarları İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü alüminyum doğrama,alüminyum kapı ve pencere, panjur malzemeleri alımı, satımı, ithalatı ve ihracatı dahil toptan ticaretini yapmak. Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere, panjur işlerini yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak. Her türlü madeni eşya alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır.   Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak....