27 / 04 / 2024

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.



Yeni hükümetin kabinesi belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomiyi tekrar eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e emanet etti. Mehmet Şimşek'in ekonomide atacağı adımların yanı sıra kripto para piyasasına yaklaşımının da nasıl olacağı özellikle kripto para yatırımcıları tarafından merak konusu oldu.

 Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

ŞİMŞEK KRİPTO PARALARA NASIL YAKLAŞIYOR?

Uzmancoin'deki habere göre 2009 ve 2015 yılları arasında Maliye Bakanı olarak dönemin kabinesinde görev yapan ve daha sonra koltuğunu Naci Ağbal’a devrederek Başbakan Yardımcısı olan Mehmet Şimşek'in geçmişteki açıklamaları, kripto paralara mesafeli yaklaştığına işaret ediyor.

Peki, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kripto para konusunda ne demişti? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön