29 / 04 / 2024

Huawei Nova Y71: Geniş ekran, güçlü performans ve uygun fiyat!

Huawei Nova Y71: Geniş ekran, güçlü performans ve uygun fiyat!

Huawei, Nova Y71 isimli yeni bir akıllı telefonu duyurarak büyük ilgi topladı. Cihaz, sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor. İşte Huawei Nova Y71'ın özellikleri ve fiyatı...



Son yıllarda ABD'nin uyguladığı yaptırımlar nedeniyle büyük düşüş yaşayan Huawei, tekrar yükselmek için çabalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, akıllı telefon yelpazesini sürekli olarak genişleten şirket, yakın zamanda Huawei Nova Y71 adlı yeni bir modelini tanıttı. Cihaz, özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Huawei Nova Y71'ın özellikleri ve fiyatı...

Huawei Nova Y71: Geniş ekran, güçlü performans ve uygun fiyat!

HUAWEI NOVA Y71 ÖZELLİKLERİ!

Huawei Nova Y71, geniş bir ekran ve güçlü performansıyla dikkat çeken bir akıllı telefondur. Cihaz, 6.75 inç boyutunda TFT LCD ekranıyla geliyor ve 1600 x 720 piksel (HD+) çözünürlüğe sahiptir. Ekran-gövde oranı ise yüzde 90.26'dır, böylece geniş bir görüntüleme alanı sunar.

İşlemci özellikleri açıklanmamıştır, ancak Nova Y71'in günlük görevleri ve çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde yerine getirebilecek güçlü bir işlemciye sahip olduğu tahmin edilebilir.

Arka kamera sistemi üç farklı kameradan oluşur. Ana kamera 48 Megapiksel çözünürlüğe sahiptir ve f/1.8 diyafram açıklığına sahiptir. Ultra geniş açılı kamera 8 Megapiksel çözünürlüğe sahiptir ve f/2.2 diyafram açıklığıyla 120° geniş açılı çekimler yapabilir. Derinlik sensörü ise 2 Megapiksel çözünürlüğe sahiptir ve f/2.4 diyafram açıklığıyla daha iyi portre modu efektleri sunar. Ön tarafta ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası bulunur ve f/2.0 diyafram açıklığıyla net ve detaylı selfie fotoğrafları çekebilirsiniz.


Geri Dön