24 / 07 / 2024

Hukukçular Towers'ta kiralamalar başlıyor! Metrekaresi 14 dolara

Hukukçular Towers'ta kiralamalar başlıyor! Metrekaresi 14 dolara

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı

Proje: Hukukçular Towers

Kılıçoğlu-Delta Yapı ortaklığında inşa edilen Hukukçular Towers projesinde satış süreci tamamlandı. Projede kiralamalar başlıyor




Kartal'da dünyanın en büyük Adalet Sarayı olan Kartal Adalet Sarayına yürüme mesafesinde yükselen  Hukukçular Towers  projesinde satışlar tamamlandı. 18 katlı iki blok halinde yükselen projede toplam 104 ofis yer alıyor. Home ofis kullanımına uygun olan Hukukçular Towers projesinin A bloğunda kiralama süreci başladı. 


Kartal Hukukçular Towers projesinde kiralama bedelleri 1. katta metrekaresi 14 dolardan başlarken, üst katlarda fiyatlar kat ve yönlere göre metrekare başına 20 dolara kadar yükseliyor. Hukukçular Towers’ta kira bedelleri üçer aylık peşin talep ediliyor, bir kira da depozito olarak veriliyor.


Hukukçular Towers’ta brüt 40 adet 75 metrekarelik, 52 adet 80 metrekarelik, 8 adet 145 metrekarelik ve 4 adet 290 metrekarelik ofisler bulunuyor. Hukukçular Towers'ta 1+0 home ofis şeklinde tasarlanan ve 1 oda + 1 duş-tuvalet ile her türlü donanıma sahip mutfaktan oluşan üniteler mevcut durumda. 


A+ ofis projesi olarak yükselen Hukukçular Towers projesinden mağaza alanlar arasında bir çok ünlü isim yer alıyor. Fenerbahçe'den Özer Hurmacı, Bekir İrtegün, Sezer Öztürk, Orhan Şam; Beşiktaş'tan Ersan Gülüm, Veli Kavlak yer alıyor. 


Ofis alan ünlü futbolcular ise şöyle; Fenerbahçe'den Uğur Boral, Bekir İrtegün, Özer Hurmacı, Sezer Öztürk, Serdar Kesimal, Fenerbahçe’den Samsunspor’a 1 yıllığına kiralanan ünlü futbolcu Mahmut Ertuğrul Taşkıran, Beşiktaş'tan Veli Kavlak, Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Tanju Kayhan, Robert Jan Hilbert, Trabzonspor'dan Giray Kaçar, Sivasspor'dan Uğur Kavuk, Kadir Bekmezcı, Murat Akça ve ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli...


Hukukçular Towers, E-5’e ve metro istasyonuna 50 metre, karayolu ile de sahil yoluna 3 dakika, TEM Otoyolu’na 8 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika mesafede yükseliyor.


0216 370 0 400   


http://www.kilicogludelta.com   


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön