27 / 04 / 2024

Hülya Nergis: 20 yıl öncesiyle kıyaslandığında ev sahibi olmak kolaylaştı!

Hülya Nergis: 20 yıl öncesiyle kıyaslandığında ev sahibi olmak kolaylaştı!

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti. Nergis, yeni bir açıklamada bulundu.



AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre; konuya ilişkin gerçekleştirdiği yeni açıklamayla söylediklerinin arkasında olduğuna dikkat çeken Nergis, “Hodri meydan diyorum. Ben bundan çekinmiyorum. Araba almanın, ev almanın artık çok kolaylaştığını, 20 yılla kıyaslandığında Türkiye’nin güçlendiğini tabi ki anlatacağız” şeklinde konuştu.

Hülya Nergis: 20 yıl öncesiyle kıyaslandığında ev sahibi olmak kolaylaştı!

Türkiye'de şehir standartlarının ve vatandaşın alım gücünün artış gösterdiğini açıklayan Nergis, “Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” demişti. Bu açıklamasına ilişkin konutşan Nergis, 20 yıl önce ile bugünü kıyasladığına ve artık Türkiye'de konut ve otomobil almanın kolaylaştığına vurgu yapan Nergis, şöyle konuştu:

“Ben o yayında 20 yıl öncesini ve bugünü kıyasladım. Türkiye gerçekten her anlamda ihya oldu, güzelleşti. Yeşil alanlar çoğaldı, daha yaşanabilir, daha güzel şehirler var altyapı ve üstyapı noktasında. Bunlara değindim. 20 yıl öncesi kıyaslandığında ev sahibi olmak, araba sahibi olmak kolaylaştı. Bakıyorsunuz insanların yaşam koşulları değişti. Türkiye 20 yıl öncesinin Türkiye'si değil, çok daha farklı bir ülke. Türkiye'nin yaşam koşulları gelişti ve değişti”

"Hodri meydan diyorum. Karşı medya istediği gibi haber yapsın. Ben bundan çekinmiyorum. Araba almanın, ev almanın artık çok kolaylaştığını, 20 yılla kıyaslandığında Türkiye'nin güçlendiğini tabi ki anlatacağız. Evden çıkınca kullandığımız yollar, gittiğimiz hastaneler, yeşil alanlar, parklar her anlamda gerçekten değişiklik var. İmar ve ihya oldu Türkiye. Bunu görmek lazım" diyen Nergis, koronavirüs salgınına rağmen Türkiye'nin büyümesini sürdürdüğünü dile getirdi. 

Ev almak isteyenler dikkat! Bu haberimiz size!


Geri Dön