09 / 05 / 2024

ev almak kolaylaştı mı

ev almak kolaylaştı mı

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti. Nergis, yeni bir açıklamada bulundu.

Konutta fiyatlar dolar bazlı düşüyor! Şimdi ev almak için doğru zaman mı?

'Şimdi ev almak için doğru zaman mı? Konut fiyatları düşüyor mu?' sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Borsa ve Eurobond Yatırımcısı 32,8 bin takipçili Zengin Muallim isimli kullanıcı, konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiracı ev sahibi, ev sahibi kiracı oldu! Ev almak isteyenler yurt dışına kaçtı!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kiracının ev sahibi, ev sahibinin kiracı olduğunu söyleyerek, ev almak isteyenlerin yurt dışına kaçtığını belirtti.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

Konut kredisi ile ev almak isteyenlere müjde! Devlet bankalarından 2 milyon TL konut kredisi fırsatı!

Ev almak isteyenler kamu ve özel bankalardan konut kredisi almak için başvuru yapıyor. Başvurusu onaylanan kişiler ise konut kredisi faiz oranlarını ve detaylarını sorguluyor. İşte devlet kredisi faiz oranları ve tüm detayları...

Krediyle konut almak zorlaştı mı? Ev alacaklara son dakika şoku: TÜİK duyurdu!

İpotek tesisi yoluyla el değiştiren konut sayısının en düşük gerçekleştiği ay 5 bin 324 ile 2018 yılının Kasım ayı olmuştu. Ekim 2023'te bu rakama yaklaşıldı. Peki krediyle konut almak zorlaştı mı? İşte ayrıntılar...

Gaziantep'te ev almak isteyen 368 kişi dolandırıldı

Gaziantep'te ev almak isteyen ve inşaat firmasına 2019 yılında ödeme yapan 368 kişi 2021 yılında teslim edileceği belirtilen evlerini teslim alamayınca inşaat firmasının önünde eylem yaptı.

İkinci el araçlar için finansmana erişim kolaylaştırılmalı: Fiyat artışları durdu, satışlar da daraldı! 

Mart, nisan, mayıs dönemindeki canlılıktan sonra Haziran'da keskin bir daralma yaşanan ikinci el otomobil piyasası temmuz ve ağustosta da yeterince toparlanma gösteremedi. Sektör temsilcileri finansmana erişimin kolaylaştırılmasını istedi. 

Dubleks ev almak isteyenlere müjde: Dubleks Prefabrik Evler 671 bin 900 TL'den başlıyor!

Hemen teslim edilen prefabrik evler tek, iki katlı ve dubleks olarak inşa ediliyor. Dubleks ev almak isteyenlere müjde: Dubleks Prefabrik Evler 671 bin 900 TL'den başlıyor. İşte detaylar...  

Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat! Hangi nedenler tahliyeyi kolaylaştırır? 

Kira sorunları gün geçtikçe büyüyor. Peki hangi nedenler kiracının evden tahliyesini kolaylaştırır? İşte ayrıntılar...

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Evi olup kiraya vermeyen ev sahiplerine kötü haber! Maliyeciler peşinizde...

Yüksek kira beklentisi ile evini kiraya vermek istemeyip evini boşta bekleten ev sahiplerine kötü haber geldi. Maliyeciler peşinizde...

Ev almak isteyenlere bu bankadan 1 milyon kredi! Tam 120 ay taksitle siz de ev alabilirsiniz!

Ev almak isteyenlere Albaraka’dan  1 milyon değerinde kredi desteği geldi. Rekabetçi emlak ve yükselen enflasyon nedeniyle ev alımları zorlu bir hale geldi. Albaraka Türk Konut Finansmanı sayesinde ev almak isteyenler bu hayale daha kolay kavuşabilecekler. 

Albaraka Bank'tan ev almak isteyenlere finans desteği! İşte finans desteği tutar!

Ev almak isteyenlere kaçırılmaz fırsat bu kez de Albaraka’dan geldi! 1 milyona kadar destek sağlayan Albaraka, pek çok vatandaşın ev alımında yardımcı oluyor. Albaraka Türk Konut Finansmanı kapsamında sunulan bu destek ayrıca uygun faiz ve vade oranları sunuyor.

ev almak kolaylaştı mı Haberi

ev almak kolaylaştı mı

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre; konuya ilişkin gerçekleştirdiği yeni açıklamayla söylediklerinin arkasında olduğuna dikkat çeken Nergis, “Hodri meydan diyorum. Ben bundan çekinmiyorum. Araba almanın, ev almanın artık çok kolaylaştığını, 20 yılla kıyaslandığında Türkiye’nin güçlendiğini tabi ki anlatacağız” şeklinde konuştu.

Türkiye'de şehir standartlarının ve vatandaşın alım gücünün artış gösterdiğini açıklayan Nergis, “Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” demişti. Bu açıklamasına ilişkin konutşan Nergis, 20 yıl önce ile bugünü kıyasladığına ve artık Türkiye'de konut ve otomobil almanın kolaylaştığına vurgu yapan Nergis, şöyle konuştu:

“Ben o yayında 20 yıl öncesini ve bugünü kıyasladım. Türkiye gerçekten...