09 / 05 / 2024

Hülya Nergis konut açıklaması

Hülya Nergis konut açıklaması

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti. Nergis, yeni bir açıklamada bulundu.

Konut arzını artırmak için düğmeye basılıyor! Fiyatlar düşecek!

Hükûmet konut arzını artırmak için start veriyor. Yerel seçimlerden hemen sonra AK Partili belediyeler özellikle konut sıkıntısı çekilen büyükşehir ve ilçelerde projeler hayata geçirerek, konut arzına katkı sağlayacak. Böylelikle de konut ve kira fiyatlarının da düşecek.

Yabancılara neden konut satamıyoruz? 

Sabah gazetesi yazarı Hülya Güler, yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Peki yabancıya neden konut satamıyoruz? İşte Hülya Güler'in o yazısı...

Hükümetten konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı açıklaması: Devam edecek mi?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi? İşte o açıklama...

Konut krizi yabancı öğrencileri vurdu! Kanada'daki yabancı öğrenci sayısının yüzde 35 azalması bekleniyor!

Kanada’da hükümet, konut krizini ağırlaştırdığı gerekçesiyle uluslararası öğrencilerin sayısına sınır getiriyor. Üst sınır 2024 yılında yaklaşık olarak 360 bin vize olacak. Bu da 2023 yılına göre yüzde 35’lik bir düşüş anlamı taşıyor.

Milyonlarca kişinin ev alma umudu yeşerdi: 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek?

Yeni ev almak isteyen milyonlarca vatandaş 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını merakla sorguluyor. Hükümetin konut kredisi kampanyası ev almak isteyenlerin umudunu tekrardan yeşertti. İşte konut kredisine ilişkin tüm detaylar...

Aylık yüzde 1,20 faizli ve 15 yıl vadeli konut kredi kampanyası gelecek mi, şartları neler olacak? 

Son dönemde hükümetin konut satışlarına ilişkin aldığı kararlar emlak piyasasında büyük yankı uyandırdı. Mars Gayrimenkul'den Samet Hızalan konut sektöründeki son gelişmelere ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

Konut ve kira krizi giderek büyüyor! Kiralar 1 yılda yüzde 140 arttı!

Ülkemizde konut ve kira krizi git gide büyüyor. 2020'de başlayan pandemi süreciyle başlayan daha sonra kur artışının da etkileriyle yükselişi hız kazanan konut kiralarındaki artış artık kontrolden çıktı.

İspanya'da hükümet konut sorunu için çözüm arıyor!

Avrupa Birliği (AB) içinde en çok konut sorunu yaşayan ülkeler arasında yer alan spanya'da sol koalisyon hükümeti, açıklamış olduğu yardım paketleriyle konut sorununa çözüm arıyor.

Hülya Kefeli Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Hülya Kefeli kimdir? İşte Hülya Kefeli'nin biyografisi...

Konut fiyatları düşecek mi? Ev alacaklar ve kiralayacaklar dikkat!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatlarını kaleme aldı. Samet Hızalan yazısında konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu. İşte Hızalan'ın "Konut Fiyatları Düşer Mi?" başlıklı o yazısı... 

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Konut krizinde dehşete düşüren rapor açıklandı: Kiralık konut fiyatlarındaki artış dudak uçuklattı

TÜİK, Türkiye’de yılda yüzde 21-22 kira artışı olduğunu açıkladı ancak piyasadaki oranlar kağıt üzerindeki oranların oldukça üstünde. Hükümetin konut kira artışlarına yüzde 25 sınırlama getiren yasasına rağmen İstanbul'da konut fiyatları 'barınma' krizini gündeme getirdi.

Hülya Nergis konut açıklaması Haberi

Hülya Nergis konut açıklaması

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre; konuya ilişkin gerçekleştirdiği yeni açıklamayla söylediklerinin arkasında olduğuna dikkat çeken Nergis, “Hodri meydan diyorum. Ben bundan çekinmiyorum. Araba almanın, ev almanın artık çok kolaylaştığını, 20 yılla kıyaslandığında Türkiye’nin güçlendiğini tabi ki anlatacağız” şeklinde konuştu.

Türkiye'de şehir standartlarının ve vatandaşın alım gücünün artış gösterdiğini açıklayan Nergis, “Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” demişti. Bu açıklamasına ilişkin konutşan Nergis, 20 yıl önce ile bugünü kıyasladığına ve artık Türkiye'de konut ve otomobil almanın kolaylaştığına vurgu yapan Nergis, şöyle konuştu:

“Ben o yayında 20 yıl öncesini ve bugünü kıyasladım. Türkiye gerçekten...