30 / 04 / 2024

Hunka Yapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hunka Yapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arhayat Özgür Bayazıtlı tarafından kuruldu.



Hunka Yapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arhayat Özgür Bayazıtlı tarafından kuruldu.

Hunka Yapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin Amaç ve Konusu Şunlardır: 1-İnşaat sektörü ile ilgili olarak yurt içi ve yurt dışında her türlü faaliyette bulunmak 2-Her türlü yapı malzemeleri ile inşaat sanayi mamullerinin yarı mamullerinin ve hammaddelerinin üretimini yapmak satın almak satmak ithalat ihracat ve toptan ticaretini yapmak 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,işhanları,fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4- Her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Fayans,yer karosu,lavabo,tuvalet,banyo küveti,armatür, su bataryaları her türlü pvc plastik boru banyo ve mutfak aksesuarlarının kapı,pencere,mutfak dolabı,üretimini,alım satımını ithalat ve ihracatını yapmak. 5- Her türlü arsa ve garyimenkulü almak geliştirmek satmak veya kiralamak 6- Her türlü plastik ve ahşap mobilyaların imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak 7- Çocukların sosyal psikolojik bedensel gelişimlerini sağlamak, çeşitli spor dallarını tanıtmak sevdirmek ve yeteneklerini belirleyip geleceğin başarılı sporcularını keşfetmek amacıyla açtığı spor okullarında çeşitli aktiviteler düzenlemek 8- Her yaş ve grup insanlara yönelik beceri kursları, spor akademileri, kişisel gelişim kursları gibi faaliyetleri organize eder. 9- Her türlü medya, etkinlik, organizasyon, tanıtım, iletişim, reklam, halkla ilişkiler, turizm, kamuoyu araştırması, medya planlama ve satışı alanlarında faaliyetlerde bulunmak. 10-Çeşitli alan ve konularda özel veya resmi tüzel kişiler, resmi daireler, kurum ve kuruluşlara danışmanlık hizmeti vermek 11- Konusu ile ilgili her türlü ticari ürünü almak, satmak, kiraya vermek, ithal edip ihracat etmek


Geri Dön