03 / 05 / 2024

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Hurda fiyatları resmen düştü! 15 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Hurda fiyatları resmen düştü! 15 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları hurda işi yapanlar ve vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz hafat rekor rakamlara ulaşan hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Hurda fiyatları resmen düştü! 15 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatlarına geçtiğimiz hafta büyük zam geldi. Vatandaşlar bu hafta hurda fiyatlarına tekrar zama gelip gelmeyeceğini merake derken bugün hurda fiyatlarına indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte hurda fiyatları resmen düştü.

Hurdalar arasında en değerli olan demir ve bakır hurdalardır. Demir hurdalar genellikle inşaat yıkım aşamalarından sonra ortaya çıkarken, fiyatladırılması demir fiyatları üzerinden yapılmaktadır. Aynı şekilde bakır hurda fiyatları da hesaplanırken, güncel bakır fiyatları dikkate alınıyor.

Geçtiğimiz ay yükselen hurda fiyatları paslanmaz hurda arzında yaşanna sıkıntılar aralık ayındaki fiyatlarına yatay seyir olarak yansıyor. Hurdada arz sıkıntısının yaşanmasından kaynaklı olarak hurda fiyatlar yatay seviyelerde işlem görüyor. Bugün baır ve demir hurda fiyatları içinde sadece bakır hurda fiyatlarına indirim gelirken demir hurda fiyatları yatay seyrini korumaya devam ediyor.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 2022 hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 15 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.


Geri Dön