03 / 05 / 2024

Hürrem'in yatağı Evteks'te satışa çıkarıldı!

Hürrem'in yatağı Evteks'te satışa çıkarıldı!

Takılarından sonra, Hürrem Sultan'ın dizide kullandığı yatak da piyasada Takılarından sonra, Hürrem Sultan'ın dizide kullandığı yatak da satışa çıkarıldı.  



Takılarından sonra, Hürrem Sultan'ın dizide kullandığı yatak da piyasada Takılarından sonra, Hürrem Sultan'ın dizide kullandığı yatak da satışa çıkarıldı. Hürrem Sultan'ın yatağı, CNR Expo İstanbul'da devam eden 17'nci İstanbul Ev Tekstili EVTEKS Fuarı'nda baş köşeye kondu. Üretiminde konstrüksiyon ve ahşap kullanılan yatağın perakende satış fiyatı 9 bin 500 TL değerinde.

CNR Expo'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da rekor katılımla devam eden 17'inci İstanbul Ev Tekstili EVTEKS Fuarı şaşırtmaya devam ediyor. L'Oreal Paris Miss Turkey 2011 yarışması güzelleri EVTEKS Fuarı podyumlarında boy gösterdi. İstanbul Tekstil Hammadde İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından düzenlenen tasarım yarışması birincisi Esma çelik tarafından perde ve döşemelik kumaşlardan tasarlanan birbirinden etkileyici kıyafetler, mankenlerin üzerinde hayat buldu. Muhteşem Yüzyıl dizisinin başrol Oyuncularından Meryem Uzerli'nin canlandırdığı Hürrem Sultan'ın dizide kullandığı yatağı, CNR Expo'da 2. salonda Dr. Matters standında sergileniyor. Hürrem adı verilen yatak, kadife kumaşlarla bezeli ve Türkiye'de ilk kez üretilen açılır kapanır oval baza ve antistres yatağından oluşuyor.

-YATAK 3 PARçADAN OLUşžUYOR-

Baza başlık ve yatak olmak üzere 3 parçadan oluşan ürün, 2. 45 metre en ve boya sahip. Firma yetkilileri, üretimde çelik konstrüksiyon ve ahşap kullanıldığını ve antistress yatağı ile birlikte ürünün perakende satış fiyatının 9 bin 500 TL değerinde olduğunu söyledi. Hürrem Sultan'ın dizideki yatağı 22 Mayıs EVTEKS Fuarının bitiş tarihine kadar CNR Expo İstanbul'da ziyaretçiler tarafından görülebilir.

-'çEKİCİ PERDELER'-

İstanbul Tekstil Hammade İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından düzenlenen tasarım yarışması birincisi Esma çelik'in perde ve döşemelik kumaş gibi ev tekstili malzemelerinden tasarladığı kıyafetleri, L'Oreal Paris Miss Turkey 2011 yarışması güzelleri sundu.

İlhamını 40-50'li yıllardan, eski zaman kadınları ve eski hikayelerden alan Esma çelik'in 1901-1992 yılları arasında yaşamış olan Alman asıllı film yıldızı, şarkıcı ve moda ikonu Marlene Dietrich'in kişiliğini anlatan perde ve döşemelik kumaşlardan oluşan koleksiyonu, ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.


Geri Dön