30 / 04 / 2024

Hurşit Yıldırım Minibüs Caddesine havaray, Caddebostan'a eğlence adası kuracak!

Hurşit Yıldırım Minibüs Caddesine havaray, Caddebostan'a eğlence adası kuracak!

AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Yıldırım, iddialı projelerini AKŞAM'a anlattı. Kentsel dönüşüm, Havaray ve Caddebostan sahili açığında oluşturulacak eğlence adası öne çıkan projeler olarak dikkat çekiyor...



CADDEBOSTAN mevkiinde, festivaller, konser, açık hava gösterilerine olanak sağlayacak bir eğlence adası oluşturacağız. Bu adada özellikle çocuklarımızın güvenli bir ortamda oynamaları ve eğlenmeleri için parklar farklı eğitici aktivite alanları ve büyük bir akvaryum olacak. 


AK Parti Belediye Başkan Adayı Hurşit Yıldırım, iddialı projeleriyle CHP'nin Kadıköy'deki hakimiyetine son vermeyi hedefliyor. Ev ev gezip anlattığı projeleri AKŞAM'a da anlatan Yıldırım, özellikle Havaray, Eğlence Adası ve Vatandaş A.Ş.'yi öne çıkardı: Söz Yıldırım'da: 


MARKA KENT YARATACAĞIZ 


Kadıköy neredeyse İstanbul'un en eski binalarının olduğu yerleşim yeridir. Yapıların çok az bir kısmı "afet bölgelerinde yapılacak yapılar hakkında yönetmelik" standartlarına uygundur. 

Kentsel dönüşümü parsel bazlı değil ada bazlı birleşimleri teşvik eden bir anlayışla çözeceğiz. Bu dönüşüm Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi ve AK Partili Kadıköy Belediye'sinin işbirliği ve koordinasyonuyla gerçekleşecek. Kademeli emsal artışımızla binaları depreme karşı güçlendirirken ve yenilerken aynı zamanda altyapıyı yenileyen, yolları genişleten, yeşil alanı artıran, otopark sorununu çözen, çocuk parklarıyla Kadıköy'ü modern ve marka bir kente dönüştürecek bir imar planı sunacağız. 


AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Yıldırım, iddialı projelerini AKŞAM'a anlattı. Kentsel dönüşüm, Havaray ve Caddebostan sahili açığında oluşturulacak eğlence adası öne çıkan projeler olarak dikkat çekiyor. 


Akşam Gazetesi 


Geri Dön