17 / 05 / 2024

Hurşit Yıldırım Caddebostan eğlence adası

Hurşit Yıldırım Caddebostan eğlence adası

AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Yıldırım, iddialı projelerini AKŞAM'a anlattı. Kentsel dönüşüm, Havaray ve Caddebostan sahili açığında oluşturulacak eğlence adası öne çıkan projeler olarak dikkat çekiyor...

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılara geçit yok!

Kentsel dönüşümün merkezi haline gelen Bursa'da kaçak yapılara taviz verilmiyor. Bu yıl, Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Ekipleri tarafından 21 adet yapının yıkımı gerçekleşti.

Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçenin yüzde 33’ünü yeniden planlayarak Yıldırım’ı çarpık yapılaşmayla anılmayan modern şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, diğer yandan da kaçak yapılaşma ile mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.

Binali Yıldırım: Körfez Tüp Geçit Projesi'ni İzmir istesin biz yapalım!

İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilerin sesini biraz daha gür çıkarmaları gerektiğini söyledi. Yıldırım, “İzmir istesin yapalım. Bakın İstanbul istedi, yaptık” dedi

Binali Yıldırım: İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazırlandı!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’da artık geleceğin planlandığını hatırlatarak kaçak inşaata başvurulmaması konusunda uyarılarda bulundu. Edebali, “Yıldırım’ın geleceğine dair hedeflerimiz var." dedi.

Yeni Yıldırım'da kaçak yapıya izin vermeyeceğiz!

Kentsel dönüşümle Yıldırım'ı daha yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak istediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yeni Yıldırım yolunda emin adımlarla yürürken kaçağa asla geçit vermeyeceğiz" dedi.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya izin verilmiyor!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım'ı daha yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak istediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yeni Yıldırım yolunda emin adımlarla yürürken kaçağa asla geçit vermeyeceğiz" dedi.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı daha yaşanabilir bir şehir hale getirmek istediklerini söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yeni Yıldırım yolunda emin adımlarla yürürken kaçağa müsamaha etmeyeceğiz” dedi.

Bedrettin Yıldırım: Gemlik acilen taşınmalı!

İbrahim Yiğit ve beraberindeki vekillerle birlikte Gemlik Kuzey İmar Planı'nın yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Milletvekili Bedrettin Yıldırım, "Deprem riskiyle karsı karşıya olan bu ilçemizi acil bir şekilde planlanan alanlara taşımalıyız" dedi.

Yıldırım'da kaçak yapılara geçit yok!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi’nin kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Belediye tarafından tespit edilen Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit verilmeyecek!

Büyük kentsel dönüşüm hamlesini gündemine alan Yıldırım'da artık kaçak yapıya geçit verilmeyecek. Başkan Edebali, "Kaçak yapılaşma konusunda tüm hukuki süreç harfiyen uygulanacak. Kimsenin süphesi olmasın" dedi.

Hurşit Yıldırım Caddebostan eğlence adası Haberi

Hurşit Yıldırım Caddebostan eğlence adası

CADDEBOSTAN mevkiinde, festivaller, konser, açık hava gösterilerine olanak sağlayacak bir eğlence adası oluşturacağız. Bu adada özellikle çocuklarımızın güvenli bir ortamda oynamaları ve eğlenmeleri için parklar farklı eğitici aktivite alanları ve büyük bir akvaryum olacak. 


AK Parti Belediye Başkan Adayı Hurşit Yıldırım, iddialı projeleriyle CHP'nin Kadıköy'deki hakimiyetine son vermeyi hedefliyor. Ev ev gezip anlattığı projeleri AKŞAM'a da anlatan Yıldırım, özellikle Havaray, Eğlence Adası ve Vatandaş A.Ş.'yi öne çıkardı: Söz Yıldırım'da: 


MARKA KENT YARATACAĞIZ 


Kadıköy neredeyse İstanbul'un en eski binalarının olduğu yerleşim yeridir. Yapıların çok az bir kısmı "afet bölgelerinde yapılacak yapılar hakkında yönetmelik" standartlarına uygundur. 

Kentsel dönüşümü parsel bazlı değil ada bazlı birleşimleri teşvik eden bir anlayışla çözeceğiz. Bu dönüşüm Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi ve AK Partili Kadıköy Belediye'sinin işbirliği ve koordinasyonuyla...