27 / 04 / 2024

Hüseyin Aslan, 4 Mevsim Konakları'nı tanıttı!

Hüseyin Aslan, 4 Mevsim Konakları'nı tanıttı!

Merkezi İzmir'de bulunan Ege-Koop'un 25. yıl özel projesi "4 Mevsim Konakları" Ankara Rixos Otel'de düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı



Kokteyl'de bir konuşma yapan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'in Ural ve Güzelbahçe ilçeleri arasında bulunan '4 Mevsim Konakları"nın 137 konaktan oluştuğunu söyledi.

Konakların İzmir'e 30 km mesafede Urla körfezi ve adalara hakim bir bölgede yer aldığına dikkati çeken Aslan, "Yüzde 80'i deniz manzaralı konaklarda yaz ve kış başka güzel olacak" dedi.

Aslan, "4 Mevsim Konakları"nın brüt 220 ile 365 metre kare arasında değişen Zeytin, Çamlı, Yağmur 1 ve Yağmur 2 etaplarında dört farklı yaşam tarzının sunulacağını belirterek, söz konusu arazide çam ve zeytin ağaçları, meyve ağaçları ve Ege'ye özgü bitkilerin de yer alacağını anlattı.

İzmir'de çağdaş kentler inşa ettiklerini vurgulayan Aslan, kuruldukları günden bu yana geçen 25 yılda 24 bin konuta imza atıp öğretmen, memur, hakim ve çok sayıda vatandaşı konut sahibi yaptıklarını belirtti.

Aslan, 2007 yılı yatırımlarının 103 milyon lira olduğunu ifade eden Aslan, Ankara'lıların yoğun ilgisi nedeniyle bu özel projeyi başkentte görücüye çıkardıklarını söyledi.

Aslan'ın konuşmasının ardından "4 Mevsim Konakları"nın tanıtıldığı sine vizyon gösterisine geçildi. Kokteyle Eski Bakanlardan Murat Karayalçın'ın yanı sıra üst düzey bürokrat ve Ege-Koop çalışanları katıldı.
AA

0232 484 07 07

www.egekoop.org.tr

www.4mevsimkonaklari.com

[email protected]


Dört Mevsim Konakları'nda 320 bin TL'ye!


Geri Dön