27 / 04 / 2024

Hüseyin Sözlü: Ali Münif Yeğenağa Caddesi'nde restorasyon çalışmaları en kısa sürede bitecek!

Hüseyin Sözlü: Ali Münif Yeğenağa Caddesi'nde restorasyon çalışmaları en kısa sürede bitecek!

Restorasyon çalışmalarının devam ettiği Ali Münif Yeğenağa Caddesi'ni gezen Hüseyin Sözlü, esnaflarla sohbet etti. Bazı işyerlerinden alış-veriş yapan Sözlü, restorasyon çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi...



Restorasyon çalışmalarının devam ettiği Ali Münif Yeğenağa Caddesi'ni gezen Hüseyin Sözlü, esnaflarla sohbet etti. Bazı işyerlerinden alış-veriş yapan Sözlü, restorasyon çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi. 


EGEMEN-Seçilmesinin ardından Adana'da her kesimle diyalog içine giren ve sorunların yerinde tespiti için kentin değişik yerlerinde incelemede bulunan  Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bu kez de restorasyon çalışmalarının devam ettiği Ali Münif Yeğenağa Caddesi'ni ziyaret etti. Öncelikle Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Birgül Agdemir'den çalışmalarla bilgi alan Başkan Hüseyin Sözlü, daha sonra cadde üzerinde bulunan esnafı tek tek ziyaret etti ve sorunlarını dinledi. Başkan Hüseyin Sözlü, cadde esnafının sorunlarını not alarak, gerekenlerin yapılacağını, devam eden restorasyon çalışmalarının da mümkün olan en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bazı dükkanlardan alış veriş yaptı, vatandaşlar ve esnaftan gelen hatıra fotoğrafı çektirme isteğini geri çevirmedi. 


Adana Egemen Gazetesi 


Geri Dön