29 / 04 / 2024

Hyundai Bayon'da kampanya var! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Hyundai Bayon'da kampanya var! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Yerden yüksek yapısıyla bir SUV görünümüne sahip olan Hyundai Bayon, kampanyalı satış fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte Hyundai Bayon 2022 model yılı fiyat listesi...



Son dönemde SUV modellerine olan talep günden güne artıyor. Bu durumu fark eden otomobil üreticileri de artık  SUV üretimine ağırlık veriyor. Hyundai de SUV tipi araçlarıyla dikkat çekiyor. Güney Koreli marka, yalnızca SUV değil, tam SUV olmasa da tarzı SUV modellerine benzeyen otomobiller de üretiyor. Bayon'da bu araçlardan biri.

Her ne kadar tam SUV olmasa da Hyundai  Bayon, Türkiye'de ilgi görmeyi başardı.  Yollarda sık rastlanan bir otomobil olmaya başlayan Bayon, şimdi kampanyalı fiyatlarıyla araç almak isteyenlerin daha da dikkatini çekmiş durumda.

Hyundai Bayon 2022 model yılı güncel fiyat listesi

Oldukça enteresan bir tasarım yapısına sahip olan modeli bazı kullanıcılar çok beğenirken, bazıları ise pek yakışıklı bulmuyor. Fakat buna rağmen Bayon satış rakamlarıyla markanın yüzünü güldürüyor.  Günümüzde beş farklı seçenekle satışta çıkan Hyundai Bayon'un giriş segmentinde yer alan modeli için 472.000 TL’lik bir fiyat etiketi bulunuyor. Giriş seviyesinde 1.4 litrelik benzinli motor ve manuel şanzıman yer alıyor.

Kompakt bir yapıda olmasına karşın 411 litrelik bagaj hacmine sahip olan otomobil, akıllı pandizotu sayesinde oldukça ergonomik bir kullanıma sahip oluyor. Üç kişilik bir ailenin rahatlıkla bavulunu yerleştirebileceği ve yolculuk yapabileceği bir profil çizen Bayon, fiyat listesiyle de dikkat çekiyor.
 


Geri Dön