29 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne dev indirim! 12 kg İpragaz tüp kaç TL oldu? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne dev indirim! 12 kg İpragaz tüp kaç TL oldu? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü kullanan vatandaşları sevindirecek haber İpragaz'dan geldi. İpragaz mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptı. Peki İpragaz'da 12 kg'lık mutfak tüpü ne kadar oldu? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...



İpragaz tarafından yapılan kampanya, 12 kg'lık İpragaz ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 7 Ekim 2022-18 Ekim 2022 tarihinleri arasında geçerli sayılacak. Kampanya kapsamında 12 kg'lık mutfak tüpü 255 TL'ye satışa sunulacak.

Mutfak tüpüne dev indirim! 12 kg İpragaz tüp kaç TL oldu? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

İPRAGAZ KAMPANYASINDAN NASIL FAYDALANABİLİRSİNİZ?

Kampanyaya katılmak için sepetinize almak istediğiniz ürünleri ekledikten hemen sonra, sepetinize giderek “kampanyanızı seçin” bölümünden “sonbahar kampanyası”nı seçmeniz yeterli olacak.
 
Kampanya seçiminden sonra, kampanya koşullarını sağladığınız takdirde kampanya katılımınız gerçekleşecektir. Bu kapsamda 12 kg'lık mutfak tüpüne sadece 255 TL ile sahip olabilirsiniz.

Kampanya şartları, belirlediğiniz konum için geçerlidir. Sipariş vereceğiniz adresin bulunduğunuz il/ilçe’nin konumuzdan farklı olması durumunda, kampanya koşulları farklılık olabilir. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen diğer detaylar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön