Otomobil

Esnafın gözdesi Hyundai H100 Kamyonet’te çok konuşulacak fiyatlar! Hyundai H100 Kamyonet’in nisan ayı fiyatı belli oldu!

Hyundai resmi internet sitesinden 2023 nisan fiyat listesi yayımladı. Bu kapsamda, H100 Kamyonet’in de fiyatı belli olurken vatandaşlar Hyundai H100 Kamyonet’in güncel fiyatını ve özelliğini araştırmaya başladı. Özellikleri, fiyatı ve performansıyla esnafın gözdesi olan Hyundai H100 Kamyonet'in güncel fiyatı araştırılıyor

Sınıfının en popüler araçlarından Hyundai H100 Kamyonet, yıllardır ensafın ilgisini çekmeye devam ediyor. Özellikleri, fiyatı ve performansıyla esnafın gözdesi olan Hyundai H100 Kamyonet'in güncel fiyatı araştırılıyor.

BİR ADIM FONKSİYONEL, KULLANIŞLI VE GÜÇLÜ

Bu kamyonet, Euro 6 normuna uygun dizel motor ile 130 beygir güç ve 255 Nm tork üreterek tüm yüklerin kolay bir şekilde üstesinden gelirken, geniş ön camı ve yüksek olarak konumlandırılan kabini sayesinde görüş açısı oldukça geniştir. Böylece, dar alanlarda kolay bir şekilde etrafınızı görebilir ve manevra imkânına sahip olabilirsiniz.

Peki, Hyundai H100 Kamyonet kaç TL? Özellikleri neler? İşte detaylar...

KOLAYCA YÜKLEYİN VE GAZA BASIN YETER

Bu aracın yerden sadece 775 milimetre yüksekte yer alan yük kasası, 1259 kg’a kadar tüm yükleri kolay bir şekilde taşır. Düşük yük eşiğiyle kolay bir şekilde yük kasasına eşyaları aktarıp çıkartabilirsiniz. Aynı zamanda, mandallı yan paneller ve cıvatalı arka kapakla yükler korunurken, kamyonete yükünüzü koyup gaza basmanız yeterli.

HYUNDAİ H100 KAMYONET TEKNİK ÖZELLİKLERİ

HYUNDAİ H100 KAMYONET FİYATI

2.5 CRDI 130 PS Standart Kasalı Klimalı Dizel Manuel fiyatı: 492.000 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.hyundai.com/tr/tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Nisan 2023 tarihinde saat 06.50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.42 Türk Lirası, Euro 21.31 Türk Lirası, altının gramı ise 1247 Türk Lirası değerindedir.

Geleceğin otomobili Hyundai IONIQ 5 nisan ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Geleceğin aracı Hyundai Staria nisan ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Hyundai SANTA FE Hibrit nisan ayı fiyatı belli oldu! Teknik özellikleri ve diğer tüm detaylar burada!