Otomobil

Yolları vazgeçilmez aracı Volkswagen Touareg'in nisan ayı fiyatı belli oldu! Touareg'in fiyatına çok şaşıracaksınız!

Volkswagen, nisan ayı fiyatını tek tek açıklarken, büyük ses getiren Touareg modelinin de fiyatını paylaştı. Peki, Volkswagen Touareg özellikleri neler? Fiyatı kaç TL oldu? İşte 24 Nisan 2023 fiyat listesi... Peki, Volkswagen Touareg'e zam geldi mi, fiyatı ne kadar oldu, teknik özellikleri neler? İşte Touareg'e ilişkin tüm merak edilenler

Yolların aranan aracı ve Volkswagen'in büyük ses getiren modeli Touareg'in nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Touareg'e zam geldi mi, fiyatı ne kadar oldu, teknik özellikleri neler? İşte Touareg'e ilişkin tüm merak edilenler...

GELECEK KARŞINIZDA

Bu otomobilde bulunan 10,25” boyutunda Dijital Gösterge Paneli “Digital Cockpit Pro”, gösterge tablosunu, veri ve eğlence sistemini kullanıcı odaklı, kavisli ve ultra geniş bir ekranda bir araya getirir ve bu gelişmiş sistem, sürücü odaklı kumanda yöntemlerini dokunma, jest ya da sesli kontrollerle birlikte herhangi butona gerek hissetmeden sunar.

Peki, Volkswagen Touareg kaç TL? Özellikleri neler? İşte detaylar...

DURDURULAMAZ BİR ÇEKİŞ GÜCÜ

Safkan bir SUV olan bu otomobil, yalnızca asfalt yollar üzerinde değil, en zorlu yollarda bile sağ ayağınızla ilettiğiniz istekleri hemen ve etkili bir şekilde yerine getirebilecek güçte bir motorla donatılmıştır.

V düzeninde sıralanmış 6 silindirli, 24 valfli ve yüksek basınçlı Commonrail Dizel Enjeksiyon sistemiyle sunulan 3.0 V6 TDI motor, Volkswagen mühendisleri tarafından özel bir şekilde programlanan bir Elektronik Motor Kontrol Ünitesine (ECU) ve yüksek kaliteli piezzo enjektörlere sahiptir. Sonuç: Her şartta yüksek güç sağlayan, dengeli, sessiz ve sarsıntı olmayan bir motor.

VOLKSWAGEN TOUAREG TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN TOUAREG FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Nisan 2023 tarihinde saat 05.47'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.40 Türk Lirası, Euro 20.32 Türk Lirası, altının gramı ise 1236 Türk Lirası değerindedir.

Volkswagen Passat Alltrack nisan ayı fiyatı belli oldu. Teknik özellikleri neler, zam geldi mi?

Ailelerin aracı Volkswagen Passat Variant nisan ayı fiyatı belli oldu! Zam geldi mi, özellikleri neler?

2023 model Volkswagen Tiguan Allspace nisan ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, zam geldi mi?