Otomobil

Hyundai İ20 nisan ayı fiyatı belli oldu! Hyundai İ20’ye zam geldi mi, ne kadar zam geldi?

Hyundai İ20’nin nisan ayı fiyatı belli olurken, otomobil almak isteyenler de İ20’nin nisan ayı fiyatına ilişkin arama motorlarında araştırmalar yapıyor. Peki, Hyundai İ20 nisan ayı fiyatı ne kadar oldu? İşte tüm merak edilenler... Hyundai, oldukça rağbet gören İ20 modeliyle otomobil sürücülerine rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor

Otomobil almak isteyen herkesin aklına ilk gelen markalardan biri Hyundai, İ20 modeliyle otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Hyundai, oldukça rağbet gören İ20 modeliyle otomobil sürücülerine rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor. Güney Kore’nin en büyük otomobil şirketlerinden biri olan Hyundai, İ20 modelini satın almak isteyenler tarafından merakla beklenen nisan ayı fiyat listelerini resmi internet sitesi üzerinden yayımladı. 

BURADA HER ŞEY ELİNİZİN ALTINDA

Yola odaklanmanız gereken zamanlarda kablolarla uğraşmanıza gereken bırakmayan kablosuz bağlantı sayesinde telefonunuzun sunduğu imkânlardan maksimum seviyede yararlanın.

YENİ NESİL MOTOR, YOLLARDA YENİ BİR HEYECAN

Güç ve verimlilik, Hyundai i20’nin 48 voltluk hafif hibrit teknolojiye sahip en yeni motoruyla takipçilerinin karşısına çıktı.

Volkswagen Polo nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Polo’nun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

5 YIL 100 BİN KM HYUNDAİ ONARIM GÜVENCESİ

Tüm Hyundai’ler gibi, Hyundai i20 modelinde en yüksek kalite standartlarında üretilir ve Hyundai de, otomobiliniz için endişelenmeden yolculukların keyfini çıkarabilmeniz amacıyla  beş sene 100 bin km Hyundai onarım güvencesi ile beraber sunuyor.

HYUNDAİ İ20 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

HYUNDAİ İ20 FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.hyundai.com/tr/tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Nisan 2023 tarihinde saat 05.34'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.23 Türk Lirası, Euro 20.99 Türk Lirası, altının gramı ise 1242 Türk Lirası değerindedir.

Altının 1240 TL olacağını bilen ünlü ekonomistten herkesi heyecanlandıracak yeni tahminler!

İşte en yüksek reel getiri sağlayan yatırım araçları!

Çiftçiler dikkat! Peş peşe yeni ödeme geliyor! Bakan Kirişçi tek tek açıkladı!