29 / 04 / 2024

Hyundai, merakla beklenen fiyat güncellemesini yaptı! SANTA FE Hibrit'te beklenmedik zam geldi!

Hyundai, merakla beklenen fiyat güncellemesini yaptı! SANTA FE Hibrit'te beklenmedik zam geldi!

Türkiye’deki otomobil firmaları güncel fiyatlarını bir bir açıklıyor. Firmalar, kimi modellerine zam yaparken, kimi modellerine de indirim yapıyor. Bu kapsamda, Hyundai de yeni fiyatlarını duyurdu ve SANTA FE Hibrit modeline zam yaptığı öğrenildi.



Hibrit araç sektörüne yeni bir soluk getiren Hyundai, SANTA FE Hibrit modeli ile büyük ses getirdi. Her ay araç fiyatlarında değişikliğe giden Hyundai, mayıs ayı kapsamında da araçlarının fiyatların güncelleme yaptı. Hyundai’nin resmi internet sitesinden duyurulan fiyatlara bakıldığı zaman SANTA FE Hibrit modeline zam yapıldığı görüldü.

Hyundai, merakla beklenen fiyat güncellemesini yaptı! SANTA FE Hibrit te beklenmedik zam geldi!

HİBRİT

SANTA FE Hibrit, bir SUV modeli olarak optimum hibrit performansı elde etmek için, elektrikli motorun çıkış gücünü ve performansını artıran özel bir TMED (Şanzımana Entegre Elektrikli Cihaz) ile donatıldı.

HER YÖNÜYLE ETKİLEYİCİ

SANTA FE Hibrit, performansıyla beraber yolda rakip tanımayan bir duruş sergilerken, varolan donanımlarla yolculuklarınızın her anından keyif almanıza olanak sağlayarak, sizi kusursuz denge hissiyle tanıştırıyor.

Peki, Hyundai SANTA FE Hibrit’in yeni fiyatı ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön