29 / 04 / 2024

Hyundai SANTA Fe Hibrit'te şimdi al Haziran 2023'te öde fırsatı! İşte Hyundai SANTA Fe 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hyundai SANTA Fe Hibrit'te şimdi al Haziran 2023'te öde fırsatı! İşte Hyundai SANTA Fe 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hyundai SANTA Fe Hibrit'te şimdi al Haziran 2023'te öde fırsatı başladı. Peki Hyundai SANTA Fe fiyatları bu ay kaç lira? En uygun Hyundai SANTA Fe ne kadar? İşte Hyundai SANTA Fe 27 Kasım 2022 fiyat listesi...



Hyundai SANTA Fe Hibrit, optimum sürüş ve fren performansı ile dikkatleri çekiyor. Yüksek yakıt verimliliği sağlamak için daha yüksek güç sunan özel bir hibrit sistemle donatılan araç, elektrikli motorun çıkış gücünü ve performansını artıran özel bir TMED (Şanzımana Entegre Elektrikli Cihaz) ile üretildi. 

1.6L turbo motoru ve ileri teknolojiye sahip donanımları bulunan SANTA FE Hibrit, iddialı tasarım detayları, her türlü yaşam tarzına alan sağlayan geniş iç hacim ve her koşulda tüm yolcuların güvende kalmasını sağlayan ileri teknoloji güvenlik donanımları ile sürücüleri cezbediyor. 

Hyundai SANTA Fe Hibrit te şimdi al Haziran 2023 te öde fırsatı! İşte Hyundai SANTA Fe 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

7 yolcu koltuğuna sahip Hyundai SANTA Fe Hibrit, 8 farklı dış renk seçeneği ile alıcılara sunuluyor. Araç 19 inç alaşım jantlarıyla ön plana çıkıyor. 

Hyundai SANTA Fe, kör nokta uyarısı, elektronik stabilite kontrol, dinamik dönüş farları, yokuş kalkış destek sistemi, akıllı hız sabitleyici özellikleriyle sürüş ve yolculuk konforunu üst seviyeye taşıyor. 

Hyundai SANTA Fe Hibrit te şimdi al Haziran 2023 te öde fırsatı! İşte Hyundai SANTA Fe 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

SANTE FE Hibrit’te kullanılan yeni nesil gövde platformu sayesinde aracın iç hacmi genişletilirken, dengesi de en üst seviyeye ulaştırıldı. Araçta, Uzaktan Akıllı Park Yardımcısı, Çevre Görüş Sistemi, Elektronik Vites Paneli, Akıllı Telefon Kablosuz Şarj Sistemi, Sanal Gösterge Paneli, 12,3 İnç LCD Gösterge Ekranı, 10,25 İnç Dokunmatik Ekranlı Bilgi Eğlence Sistemi ve Navigasyon, Ön ve Arka Koltuk Isıtma Sistemi, Ön Koltuklar Soğutma Sistemi gibi sistemleriyle dikkatleri topluyor. 

HYUNDAİ SANTE FE HİBRİT 100 KM'DE NE KADAR YAKAR? YAKIT TÜKETİMİ NASIL? 

1.6 Hibrit 6 İleri Otomatik Progressive 4x4-2022 ( Progressive )

Şehir içi (düşük faz) yakıt tüketimi: 8.6 litre
Şehir dışı (ekstra yüksek faz) yakıt tüketimi: 8.8 litre 
Birleşik yakıt tüketimi* (l/100km): 7.6 litre 

Peki Hyundai SANTA Fe fiyatları bu ay kaç lira? En uygun Hyundai SANTA Fe ne kadar? İşte Hyundai SANTA Fe 27 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön