06 / 05 / 2024

Hyundai Staria uzay gemisi gibi havasıyla Türkiye'de satışa çıktı! 4 Haziran fiyat listesi

Hyundai Staria uzay gemisi gibi havasıyla Türkiye'de satışa çıktı! 4 Haziran fiyat listesi

Güney Koreli otomotiv üreticisi Hyundai, SUV'ların rağbet görmeye başlamasıyla rafa kalkmaya yüz tutan MPV sınıfına adeta bir yıldız armağan etti. Staria ismi verilen yeni model Türkiye'de satışa sunuldu. İşte Hyundai Staria'nın teknik özellikleri ve satış fiyatı...



İÇ MEKANDA HANOK MİMARİSİ

Hyundai, aracın modern görünümünü zirveye çıkarmak için ön kısmı aynı gövde rengi ile hazırlamış. Alçaltılmış gövde yapısı ve yanlardaki geniş panoramik camlar, genel görüşü destekliyor. Bu camlar araca genişlik hissi sağlıyor ve ciddi anlamda içerideki ferahlığı artırıyor. “Hanok” olarak bilinen geleneksel Kore mimari tarzı, Staria’nın iç mekanında kendisini fazlasıyla gösteriyor. Araç içindeki yolcuların dışarıdaymış gibi rahat ve ferah bir sürüş keyfi yaşamalarını sağlıyor.

Hyundai Staria uzay gemisi gibi havasıyla Türkiye de satışa çıktı! 4 Haziran fiyat listesi

Arka kısımdaysa göz alıcı diklemesine yerleştirilmiş stop lambaları bulunuyor. Geniş bir cam ile desteklenen arka kısımda sade ve saf bir görünüm yer alıyor. Arka tampon ise yolcuların bagajlarını kolayca yüklemesine ve boşaltmasına yardımcı oluyor. Bu sebeple yükleme eşiği düşük seviyede bırakılmış. Ticari araçlara bambaşka bir kimlik kazandırmak için sıradanlıktan uzak, lüks bir görünüm sunan STARIA, segmentindeki tüm beklentileri karşılayan çok özel teknolojik öğelere de sahip.

 


Geri Dön