30 / 04 / 2024

İ Tower Ofis 'te 334 bin 236 dolara: hemen teslim!

İ Tower Ofis 'te 334 bin 236 dolara: hemen teslim!

Firma: Fer Yapı ve Sinpaş GYO

Proje: İTower Bomonti

Teslim süreci başlayan İ Tower Bomonti 'de ofisler 334 bin 236 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin en küçük ofis birimi 60 metrekare alana sahip...




Tek blok olarak 29 kattan meydana gelecek şekilde tasarlanan  İ Tower projesi  Fer Yapı ve Sinpaş GYO  ortaklığı imzası taşıyor. Mimari tasarımı Tago Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ’a ait olan Bomonti İ Tower projesi A+ ofis konsepti tasarımına sahip 


Satış süreci devam eden İ Tower, İstanbul'un Şişli bölgesinde hayata geçirildi. Bomonti İ Tower projesinde yer alan ofisler 60 metrekare, 120 metrekare, 180 metrekare ve 300 metrekare olmak üzerene çeşitli alan büyüklüklerine sahip olacak şekilde inşa edildi. 


Şişli İ Tower Ofis projesinde yer alan ofisler minimum 334 bin 236 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda. 


İ Tower Ofis te 334 bin 236 dolara: hemen teslim!


Tower Bomonti 'de tamamı peşin ödemenin yanı sıra banka kredisi kullanarak ofis sahibi olunabiliyor. Banka kredili ödemelerde ofis tutarının yarısı peşinat olarak ödendikten sonra kalan kısım kredi kapsamında 120 aya kadar vadelendiriliyor. 


Teslimlerin hemen yapıldığı Bomonti İ Tower projesi Taksim'e 7 dakika, Beşiktaş'a 4 dakika, Nişantaşı’na 10 dakika ve Mecidiyeköy'e 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.


İ Tower Ofis projesinde ofis sahiplerine restoran, banka ATM'leri, spor merkezi, IT hizmeti, terzi, eczane, kuaför, lostra, restoran ve kafeler, özel yemek salonları, kat bahçeleri, otopark ve vale parking, arşiv odaları, donanımlı güvenlik,VIP lounge, lobi ve danışma, depolama alanları, hizmetleri, copy center,ortak toplantı salonları, harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi ve hobi salonları gibi olanaklar sunuluyor. 





0212 230 24 24

http://www.itowerbomonti.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön