18 / 09 / 2024

İBB, İstanbul'un turizm verilerini toplatıyor!

İBB, İstanbul'un turizm verilerini toplatıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm master planına yönelik veri toplamak üzere ihale açtı




Hizmet alımı şeklinde gerçekleştirilmesi planlanan ihaleyi Şehir Planlama Müdürlüğü yürütecek. Tarih olarak 28 Eylül 2010 tarihi uygun görülen ihale açık usulle yapılacak ve İstanbul´un bütününü kapsayacak. İhale kapsamında turizm master planına yönelik olarak veri toplanmasına sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren yedi gün içinde başlanacak ve 540 gün içinde bitirilecek. İBB, ihalenin yıllara yayılacağını ve sürenin 1-2 yıl olacağı yönünde girişimcileri uyardı.

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
---
Turizm verileri toplanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm master planına yönelik veri toplamak üzere ihale açtı. Hizmet alımı şeklinde gerçekleştirilmesi planlanan ihaleyi Şehir Planlama Müdürlüğü yürütecek. Tarih olarak 28 Eylül 2010 tarihi uygun görülen ihale açık usulle yapılacak ve İstanbul ´un bütününü kapsayacak. İhale kapsamında turizm master planına yönelik olarak veri toplanmasına sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren yedi gün içinde başlanacak ve 540 gün içinde bitirilecek. İBB, ihalenin yıllara yay ılacağını ve süre nin 1-2 yıl olacağı yönünde girişimcileri uyardı.
Milliyet


Geri Dön