27 / 04 / 2024

İBB kaç personel alacak? KPSS şartı var mı? Başvuru şartları nedir?

İBB kaç personel alacak? KPSS şartı var mı? Başvuru şartları nedir?

İBB istihdama yönelik çalışmalarını genişletiyor ve 2023'e KPSS şartsız personel alımı gerçekleştireceğini ilan etti. Şartları merak eden vatandaşlar konu ile alakalı detaya sahip olmak istiyor. Peki İBB kaç personel alacak? KPSS şartı var mı? Başvuru şartları nedir?



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türkiye'nin en büyük şehri İstanbul'da yerel yönetim görevlerini yürütmekle sorumlu olan bir kamu kuruluşudur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin görevleri arasında şehrin genel yönetimi, çevre koruma, ulaşım, altyapı, kültür ve turizm faaliyetleri, sosyal hizmetler, kentsel dönüşüm, kent planlama, yeşil alanlar, itfaiye, zabıta ve acil durum müdahale hizmetleri gibi birçok alanda faaliyet yürütmek bulunmaktadır.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) personel alımı için iş ilanını duyurdu.

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr web sayfasında yayınlanan duyuruya göre, İBB'nin iştirak şirketlerinden İstanbul Boğaziçi Yönetim A.Ş. daimi olarak istihdam etmek için 187 temizlik personeli alımı gerçekleştiriyor.

İBB temizlik personeli alımı başvuruları 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında alınacak.


İBB TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İstanbul Boğaziçi Yönetim A.Ş.'de istihdam sağlanacak kişiler için başvurular kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5 internet adresinden yapılacak.  Başvuru yapacak adayların, İBB Kariyer sitesinde oluşturdukları özgeçmişin 'Kişisel Bilgiler' başlığı altındaki 'Açıklama' kısmına 'Temizlik Personeli' yazmaları gerekiyor.

İBB temizlik personeli iş ilan için yaş şartı, öğrenim şartı, ikametgah şartı ve KPSS şartı bulunmuyor.

İBB kaç personel alacak? KPSS şartı var mı? Başvuru şartları nedir?
İBB, İstanbul'un ilçeleri ile birlikte birçok hizmeti yürütmektedir. Büyükşehir belediyesi olarak, İstanbul'un çevre düzenlemesi, trafik yönetimi, su ve atık su yönetimi, kentsel dönüşüm, konut projeleri, park ve bahçe işletmeleri, müzeler, tiyatrolar, spor kompleksleri, toplu taşıma, yol ve köprü yapımı ve bakımı, imar planlaması gibi birçok alanda çalışmalar yürütmektedir.


Geri Dön