05 / 05 / 2024

İBB'den son dakika iş ilanı! İtfaiye eri ve zabıta alacak! Siz de o tarihlerde başvurabilirsiniz! İşte o flaş ilan!

İBB'den son dakika iş ilanı! İtfaiye eri ve zabıta alacak! Siz de o tarihlerde başvurabilirsiniz! İşte o flaş ilan!

İş arayanların beklediği müjde geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 61 İtfaiye Eri ve 6 Zabıta Memuru kadrosu için personel alımı yapılacak. Peki İBB iş ilanlarına nasıl başvurulur? İBB zabıta alımı için nereye başvurulur? İBB itfaiye eri alımı başvuruları ne zaman?



Yine aktarılan son dakika bilgilerine göre, söz konusu adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinin (A) fıkrasında bildirilen genel şartlara sahip olmaları gerekiyor. 

Yine verilen son detaylara göre adaylar 5 Eylül - 9 Eylül 2022 tarihleri arasında http://www.turkiye.gov.tr/ibb-is-basvurusu adresi üzerinden elektronik ortamda yapacaklar.

İBB den son dakika iş ilanı! İtfaiye eri ve zabıta alacak! Siz de o tarihlerde başvurabilirsiniz! İşte o flaş ilan!

Söz konusu ilanda şu ifadeler yer aldı:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, münhal 61 adet İtfaiye Eri ve 6 adet Zabıta Memuru kadrosu için personel alımı yapılacaktır.

İlan detayları için tıklayın

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yüz binlerce gence iş kapısı açıldı! Aylık 8 bin 294 lira verilecek

75 bin işçi aranıyor! İşte meslek grupları ve detaylar!

Kamuya hemen sınavsız personel alımı yapılacak! Hem sınavsız hem de deneyimsiz personel alımı için siz de hemen başvurun


Geri Dön