29 / 04 / 2024

İbrahim Ekşi, İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İbrahim Ekşi, İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO)'da, yeni yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı. Şirkette ayrıca denetimden sorumlu komite de seçildi. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi oldu!



İdealist GYO, yönetim kurulu üyeleri dün akşam şirket merkezinde yapılan toplantıda yönetim kurulu görev dağılımını belirledi. Olağan Genel Kurul toplantısında 3 yıl süreyle görev yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçilmiş bulunan İbrahim Ekşi, İmdat Ekşi, Süleyman Ekşi, Uğur Özdemir, Ferit Yağan aralarında vazife dağılımı yaptı.

İbrahim Ekşi yönetim kurulu başkanı, İmdat Ekşi yönetim kurulu başkan vekili, Süleyman Ekşi yönetim kurulu üyesi, Uğur Özdemir ve Ferit Yağan ise bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu.

2.Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen İbrahim Ekşi,Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilen İmdat Ekşi ve şirket hissedarlarından İsmail Hakkı Ekşi'nin herhangi ikisinin ünvanı yada bunu belirten kaşe altına atacakları müşterek imzaları ile şirketi en geniş şekilde temsil, ilzam ve idare edecekler.

Sermaye Piyasasının ilgili tebliğine göre Şirket bünyesinde Denetimden Sorumlu Komitenin oluşturulmasına, Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Uğur Özdemir'in Komite Başkanı ,Yönetim Kurulu Üyesi İmdat Ekşi'nin ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Ekşi'nin Komite Üyesi olarak atanmalarına ve bu görevleri nedeniyle her hangi bir ücret ödenmemesine karar verildi.
Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön