30 / 04 / 2024

İbrahim Tatlıses'e Iraklı ortağından hastanede ziyaret!

İbrahim Tatlıses'e Iraklı ortağından hastanede ziyaret!

İbrahim Tatlıses'in Kuzey Irak'taki ortağı Rujdi Sait Kadir Erbil'den hastaneye gelerek Tatlıses'i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Talıses'in oğlu Ahmet Tatlı ile birlikte yaptığı açıklamada, 'Allah kardeşime güç kuvvet verdi' dedi



Yaptığı yardımlardan dolayı Allah onu korudu. çok şükür ki Ahmet kardeşimi gördüm. Tatlıses'in durumu ile ilgili bilgi aldım. şžimdi rahatım. Bütün dünya bilsin ki İbrahim Tatlıses Doktor Rujdi'nin namusudur, şerefidir' dedi. Ahmet Tatlı ise Rujdi'ye   teşekkür ederek, 'Buraya kadar geldi bize şeref verdi' dedi. Rujdi daha sonra geniş güvenlik önlemi altında hastaneden ayrıldı.   Ünlü türkücünün tedavisinin 10. gününde yapılan açıklamaya göre, Tatlıses, anlaşılır ve odasındaki sağlık personelinin duyabileceği bir şekilde konuşmaya devam ediyor ve isteklerini de dile getirebiliyor.

ENSTRÜMANTAL MÜZİK DİNLİYOR

Başhekim Prof. Dr. çağlar çuhadaroğlu   'Sanatçının sağlığının olumluya gittiği gözlendi. çeşitli aralarla, gün içerisinde kendisi için hazırlanmış enstrümantal ağırlıklı ve vokallerinin seslendirdiği parçalardan oluşan müzik CD'si dinlemektedir' dedi.

Akşam/Ömer KARAHAN


Geri Dön