29 / 04 / 2024

RSG iç mimarlığa Londradan ödül!

RSG iç mimarlığa Londradan ödül!

RSG İç Mimarlık, Londra'da düzenlenen European Property Awards ( Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2014'te birincilik için yarışan projeler arasına girerek, Kalekent Satış Ofisi projesi ile Highly Commended ödülüne layık görüldü.



Avrupa'daki ticari ve konut alanındaki yenilikçi projelerin de değerlendirmeye tabi tutulduğu European Property Avvards 2014 ödülleri 14 Ekiııı'de İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen gala gecesinde açıklandı. 



Birincilik için yarışan RSG İç Mimarlık jüri değerlendirmesine Günyüzii İnşaat ve Liv Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşaa edilen 1471 dairelik konut grubu için tasarlanan Satış Ofisi projesi ile "Highly Commended" ödülüne layık görüldü. 


İç mimar R. Semih Güven tarafından 2002 yılında kurulan RSG İç Mimarlık, Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekanlar, sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projelerini profesyonel bir mimari kadro ile yürütüyor. 2007 yılında Didem Güven'in ortaklığı ile mesleki pratiğine devam eden RSG İç Mimarlık, merkezi  İzmir  olmak üzere İstanbul ofisinde de hizmet vermekte. 

RSG İç Mimarlık yurt içinde ve yurt dışında son yıllarda gerçekleştirildiği projelerinin arasında İzmir Kent Hastaneleri, Eyüp Park AVM, Prestij Tütün, Barış Makine ve pek çok konut projeleri bulunuyor. 


Ticaret Gazetesi


Geri Dön