29 / 04 / 2024

İCA´nın yeni mağazası Etiler´de açıldı!

İCA´nın yeni mağazası Etiler´de açıldı!

Ralph Lauren Exclusive Home Gallery´nin de bulunduğu İCA´nın Etiler mağazası açıldı



İCA´nın dekorasyon dünyasına yenilikler getirecek ve yepyeni bir vizyon sunacak olan Etiler mağazası açıldı. 5 kattan oluşan ve 2.000 metrekarelik alana sahip mağaza, sadece İCA´da satışa sunulan iç dekorasyon, ev tekstili, aksesuar ve aydınlatma ürünleriyle dikkat çekiyor. İCA Genel Müdürü Cenk Kılbey, İCA Etiler´i Türkiye´nin bir numaralı mobilya ve dekorasyon mağazası yapmak vizyonuyla yola çıktıklarını belirtiyor. İCA Etiler´de Ralph Lauren, Calvin Klein, Missoni gibi dünyanın en seçkin markalarının ürünleri yer alıyor.

Ülkemiz mobilya sektörünün öncü ismi İCA, dünyaca ünlü markaların yer aldığı yeni mağazasını Etiler´de açtı. Yepyeni bir yaklaşımla dekore edilen mağazada, sadece İCA´da satışa sunulan çok özel iç dekorasyon, ev tekstili, aksesuar ve aydınlatma ürünleri bulunuyor. Mağazada Ralph Lauren, Calvin Klein, Missoni, Selva ve Stanley gibi dünyanın en seçkin markaları, her biri kendine ait ve özel olarak dekore edilmiş bölümlerde sergileniyor.

İCA Etiler´in dekorasyonda yenilikçiliği arayanlar ve tasarıma tutkuyla bağlı olanlar için benzersiz özellikler taşıdığını belirten İCA Genel Müdürü Cenk Kılbey, mağazanın iç dekorasyon çalışmalarının 6 ay sürdüğünü belirtiyor: "İCA Etiler´i Türkiye´nin bir numaralı mobilya ve dekorasyon mağazası yapmak vizyonuyla yola çıktık. Bu nedenle hem mağaza dekorasyonunu hem de burada sunduğumuz ürün yelpazesini büyük bir özenle oluşturduk. İlk kez İCA Etiler´de açılan Ralph Lauren Exclusive Home Gallery bunun önemli bir örneği. Ama yalnızca Ralph Lauren değil, Calvin Klein ve Missoni gibi dünyanın en önemli markaları için de İCA Etiler´de özel bölümler oluşturduk. Bunu yanı sıra Selva ve Stanley ürünlerine de yeni mağazamızda yer veriyoruz. İç dekorasyon ve ev tekstili ürünlerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanından özel olarak getirttiğimiz, her biri kendi özgün çizgilerini taşıyan aksesuar ve aydınlatma ürünleri de mağazamızda bulunuyor. İCA olarak 20 yıldır kesintisiz devam ettirdiğimiz estetik bakış, kaliteli ürün, doğru fiyat politikası ve müşteri odaklı satış sonrası servis anlayışımızı yeni mağazamızda bir sonraki noktaya taşıyoruz."

Ayrintılı bilgi için:
 www.ica.com.tr
(0212) 358 36 66
İCA Etiler, Nispetiye Caddesi, Yıldız Çiçeği Sokak, No: 1, Etiler

İCA hakkında:
İCA, dekorasyon dünyasına 1990 yılında dış mekan tekstil ürünleri ithalatı ile adım attı. O yıllarda Türkiye´de bir ilk olan dayanıklı dış mekan tekstil ürünlerinin büyük ilgi görmesinin ardından ürün yelpazesine bahçe mobilyaları ve aksesuarları da dahil edildi. 20 yıllık geçmişiyle dış mekan mobilyada ülkemizin en eski ve büyük firmalarından olan İCA, son 7 yıldır iç mekan mobilya sektörünün de en büyük isimleri arasında yer alıyor. Ürün çeşitliliğini her geçen gün yeni ürünlerle artıran İCA, dünyanın en seçkin markalarını ülkemiz pazarına sunuyor. Estetik bakış, kaliteli ürün, doğru fiyat politikası ve müşteri odaklı satış sonrası servis anlayışı değerlerini benimseyen İCA, sektörde kendine özel farklı bir konuma sahip bulunuyor. Dünyanın önde gelen mobilya ve aksesuar markalarının Türkiye temsilciliğini yürüten İCA, 10 mağazası, deneyimli mimarları, müşteri ilişkileri uzmanları, teknik kadrosu, teslimat grubu ve satış sonrası destek ekibiyle perakende mobilya sektöründe örnek bir kuruluş olarak faaliyetlerini devam ettiriyor.


Geri Dön