29 / 04 / 2024

ICCI 2011 'de Enerji Ödülleri sahiplerini buldu!

ICCI 2011 'de Enerji Ödülleri sahiplerini buldu!

Sektörel Fuarcılık tarafından bu yıl 17 'ncisi düzenlenen ICCI 2011 – Uluslararası Enerji ve çevre Fuarı ve Konferansı 'nda, Türkiye 'de ilk defa enerji Oscar 'ları sahiplerini buldu



Sektörel Fuarcılık tarafından bu yıl 17 'ncisi düzenlenen ICCI 2011 – Uluslararası Enerji ve çevre Fuarı ve Konferansı 'nda, Türkiye 'de ilk defa enerji Oscar 'ları sahiplerini buldu. ICCI 2011 'in ilk gününde WOW Convention Center 'da düzenlenen ödül töreninde “Enerji Ödülleri 2010 ” sahiplerine verildi.

Dünyada bir ilk 'e imza atarak Fuar, kongre ve ikili iş görüşmelerini tek çatı altına toplayan 17 'inci Uluslararası Enerji ve çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2011 kapsamında, Türkiye 'de ilk defa enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketlere, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine ve sivil toplum örgütlerine ödülleri takdim edildi. Enerji sektörünün Oscar 'ları olarak nitelendirilen “Enerji Ödülleri 2010 ” ödülüne yaklaşık 65 kişi ve kurum layık görüldü.

Türkiye 'nin en büyük enerji ve çevre fuar ve konferansını düzenleyen sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık,   15-16-17 Haziran 2011 tarihlerinde 17. Uluslararası Enerji ve çevre Fuarı ve Konferansı 'nı (ICCI 2011) İstanbul Fuar Merkezi 'nde başladı. Türkiye 'de ilk defa verilen olan enerji Oscar 'ları “Enerji Ödülleri 2010 ” ICCI 2011 kapsamında sahiplerini buldu. ICCI Organizasyon ve Danışma Komitesi tarafından belirlenen adaylar, enerji sektöründe faaliyet gösteren ve farklı kategorilerde, şirketler, kamu kurumları, akademisyenler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinden oluşan yaklaşık 65 ödül verildi.

Onur Ödülleri verildi

ICCI 2011 kapsamında düzenlenen ‘Enerji Ödülleri 2010 ' ödül töreninde enerji sektörüne yaptıkları katkılar ve olumlu çalışmalar sebebiyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin çimen, Enerji İşleri (Emekli) Genel Müdürü Budak Dilli, Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdürü M. Kemal Büyükmıhçı, TÜRKOTED Başkanı Özkan Ağış, ETKB Enerji İşleri Genel Müdür Vekili Mustafa çetin ve İTO Enerji Komisyonu Başkanı Ata CEYLAN 'a Onur Ödülü verildi.

 


Geri Dön