07 / 05 / 2024

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

Firma: Öztek Yapı

Proje: ID Bodrum Yalıları

ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!



Eşsiz bir yarım ada hayatı sunan projede, 5+1’den, 6,5+1’e kadar farklı tipte 32 müstakil yapı yer alıyor. Proje kapsamında her ailenin kendisine ait özel cabanası da bulunacak. 

ID Bodrum Yalıları'nda tamamı deniz gören odalar, geniş ve panoramik salon cephesi, 20 metrekarelik geniş mutfaklar, fonksiyonel alan kullanımları, infinity havuzlar, geniş bahçeler, otoparklar, depo alanları ve yardımcı odaları bulunuyor. 

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

Denize sıfır şekilde, doğaya ve çevreye duyarlı bakışla hayata geçirilen projede, evlere özel buggy, deniz ve kara shuttle, resepsiyon hizmeti, temizlik hizmeti, kuru temizleme hizmeti, alışveriş hizmeti, teslimat ve kurye hizmeti, organizasyon hizmeti, Kids Club, havaalanı VIP transfer hizmetleri yer alıyor. 

Akıllı ev teknolojisi ile evlerinin konforunun konut sahiplerinde olacağı projede, ısıtma soğutma sistemi, perdeler ve aydınlatmalar uzaktan kumanda edilebilir şekilde tasarlanıyor ve Consierge servisine de tek tuşla ulaşım imkanı bulunuyor. 

ID Bodrum Yalıları nerede?

ID Bodrum Yalıları, Bodrum Küçükbük’te, doğanın içinde Gündoğan, Apostol adası ve Tavşan adası manzaralı olarak inşa ediliyor.

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları'nın fiyatları henüz belli olmadı. ID Bodrum Yalıları projesinde yer alan konutların fiyatları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: http://www.idbodrum.com/

Tel: 444 33 60

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön