27 / 04 / 2024

İdealist GYO'dan bankaya ipotek verilmesi hakkında açıklama!

İdealist GYO'dan bankaya ipotek verilmesi hakkında açıklama!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bankaya ipotek verilmesi hakkında açıklama yaptı.



İdealist GYO ile İdealist İnşaat arasında kurulmuş olan İş Ortaklığı'nca üstlenilen, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin finansmanının sağlanması amacı ile Vakıf Katılım Bankası'ndan kredi kullanılmasına ve kullanılacak olan krediye teminat teşkil etmek üzere İdealist GYO portföyünde İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, İdealist Kent Sitesi'nde mevcut 5.Blok 8 nolu bağımsız bölüm ile 5.Blok 21 nolu bağımsız bölümlerin ilgili banka lehine ipotek verilmesine karar verdi.

İdealist GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu 07.05.2019 tarihinde şirket merkezinde yapmış olduğu toplantıda;

Şirketimiz ile İdealist İnşaat Tic. Ltd. Şti. arasında kurulmuş olan İş Ortaklığı'nca üstlenilen, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi''nin finansmanının sağlanması amacı (Şirketimizin Ortaklıktaki Hissesi Nispetinde) ile Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nden kredi kullanılmasına ve kullanılacak olan krediye teminat teşkil etmek üzere Şirketimiz portföyünde İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, İdealist kent Sitesi'nde mevcut 5.Blok 8 nolu bağımsız bölüm ile 5.Blok 21 nolu bağımsız bölümlerin ilgili banka lehine ipotek verilmesine karar vermiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 


Geri Dön