09 / 05 / 2024

İdealist Kent'te bahçeler yarışıyor

İdealist Kent'te bahçeler yarışıyor

Hektaş  İnşaat Şirketler Grubu'nun, TOKİ iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile gerçekleştirdiği  İdealist Kent'te "En güzel bahçe"ler ödüllendiriliyor



230 bin metre kare peyzaj düzenlemesiyle, kişi başına düşen 70 metrekare yeşil alanıyla, yapay göleti, çok çeşitli bitkileri, yağmur sularını toplayıp bahçe sulamasında kullanılmak üzere değerlendiren örnek sistemiyle çevreci yönü ağır basan İdealist Kent, şimdi de en güzel bahçesini seçiyor.

İdealist Kent 1. etapta, site yönetiminin düzenlediği "En Güzel Bahçe Yarışması"na dileyen villa ve bahçe kullanım hakkı olan apart sahipleri katılabiliyor. Kazananlar, site sakinlerinin oylarının yüzde 60'ı, yarışma jürisinin oylarının yüzde 40'ı ile belirleniyor. Oylama web sitesi üzerinden ve site yönetiminde bulunan oy sandığına oy atılarak yapılacak. Her konutun 1 oy hakkı olacak. Yarışma Temmuz sonunda yapılacak oylama ile neticelenecek. Jüri; bir Peyzaj Mimarı, Ev ve Bahçe Dergisi ve bir eğitimciden oluşuyor.

Sponsorluğunu Hektaş İnşaat Şirketler Grubu'nun yaptığı yarışmanın ödül töreni, 26 Temmuz tarihinde İdealist Kent'te yapılacak olan Yaz Şenliği kapsamında gerçekleşecek. 1.'lik ödülü; 6 bin TL, 2.'lik ödülü 3 bin TL, 3.'lük ödülü ise 1000 TL olacak.

0216 365 65 75

www.idealistkent.com

 


Geri Dön