01 / 05 / 2024

İEF bu yıl da mobilyaları özel bölümde sergiliyor!

İEF bu yıl da mobilyaları özel bölümde sergiliyor!

Efor Fuarcılık, “çevre ve çevre Teknolojileri ' temasıyla bu yıl 80. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da mobilyaları özel bölümde görücüye çıkardı



Efor Fuarcılık tarafından yapılan organizasyonda bir araya gelen mobilya firmaları, ziyaretçilere sektördeki yeni trendleri sunuyor.

Mobilyada son trendleri görmek isteyenleri İEF 'ye beklediklerini söyleyen Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, önümüzdeki yıl nisan ayında düzenlenecek MODEKO - 23. Mobilya Dekorasyon Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı 'ndan önce mobilyadaki son yenilikleri İEF kapsamında ayrılan özel bölümde görücüye çıkardıklarını belirtti. Türkiye 'de fuarcılık tarihinin yazıldığı kentte 80. kez  İzmir  Enternasyonal Fuarı 'nın düzenlendiğini vurgulayan Eyigele, “İZFAşž 'ın düzenleyeceği organizasyonda farklı bölümler bulunuyor. Bu bölümlerden en önemlisini ise Efor Fuarcılık olarak biz dizayn ediyoruz.   23. İzmir Mobilya Fuarı 'nı düzenlemeye hazırlanan Efor Fuarcılık olarak, İEF kapsamında bu yıl yine Mobilya Bölümünü oluşturduk ” diye konuştu.

Eyigele, “Uzun Havuz ” olarak adlandırılan bölgede bin 500 metrekare büyüklüğündeki alanın mobilyacılara tahsis edildiğini belirterek, şu bilgileri verdi: “Mobilyacılara ayrılan özel bölümde üretici ve perakendeci mobilyacıların yer aldığı organizasyona 12 kurumsal mobilya firması katılıyor. Fuara katılan mobilya firmalarının en yeni ürünlerini sergiledikleri mobilya bölümünde 80. İEF 'ye özel fiyat avantajları da sunuyorlar. Ziyaretçiler tüm bu avantajlardan faydalanabiliyor. ”

14 yıldır İEF kapsamında mobilya özel bölümü oluşturduklarını hatırlatan Eyigele, “Mobilya alacaklar, mobilyasını yenileyecekler sektördeki son trendleri İzmir Enternasyonal Fuar 'ında görebilirler. Sektör temsilcileri ile yaptığımız görüşmede organizasyon kapsamında fiyat kampanyaları da var. Ziyaretçilerimiz fuardan karlı ayrılacaklar ” dedi.

Eyigele, Efor Fuarcılık olarak MODEKO yanında 29 Eylül-2 Ekim 2011 tarihlerinde Pet Show 14. Evcil Hayvan Show organizasyonunu ve 25-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında Uluslararası İzmir Fuar Alanı 'nda INELEX 2012 8. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı 'nı gerçekleştireceklerini ve yapacakları yeni projelerle sektörlere katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydetti.


Geri Dön