15 / 05 / 2024

İGDAŞ’tan yüksek faturası olanlara jest! Bu sayede rahat edeceksiniz!

İGDAŞ’tan yüksek faturası olanlara jest! Bu sayede rahat edeceksiniz!

İGDAŞ, İstanbul’u ilgilendiren yeni bir açıklamada bulundu. 16 banka ile anlaşma sağlandığını duyuran İGDAŞ, bu anlaşma kapsamında artık doğalgaz faturalarının taksitlendirilebileceğini açıkladı. Maliyetlerin artması ile bu açıklamalar, İstanbulluların ilgisin çekti. İşte detaylar…



Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş ile birlikte enerji sektörünün gün be gün pahalılaşması, doğalgaz fiyatlarına da yansıdı. Doğalgaz son zammını geçtiğimiz aylarda alsa da kış ayları ile birlikte etkisini de hissettirmeye başladı. Bu durum faturaları şişirdiğinden fatura maliyetini gören pek çok kişi için yeni bir kampanya oluşturuldu. 

İGDAŞ’tan yüksek faturası olanlara jest! Bu sayede rahat edeceksiniz!

Doğalgaza taksitli ödeme imkanı

Birçok banka ile anlaşma yapan İGDAŞ, aynı zamanda vade farksız taksit seçeneğinin olacağını da duyurdu. Elbette bankalara göre değişen bu avantajlar birçok bankadan yapılabilecek. Halkbank İGDAŞ faturaları için 5 taksit olanağı verirken Yapı Kredi ve Türkiye İş Bankası vade farksız 4 taksit imkanı tanıdı. 3 taksit imkanı sunan bankalar ise Albaraka Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, Denizbank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, QNB Finansbank, Alternatifbank, ING BANK, Odeabank, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Garanti BBVA oldu. Azami 2 taksit imkanı sunan bankalar sırasıyla; Akbank, Vakıfbank ve Vakıf Katılım Bankası olup toplamda 16 banka ile anlaşma sağlandı. Taksitli ödeme için bu bankların internet bankacılığını tercih edebilmek mümkündür. Buradan “fatura öde” talimatı ile birlikte doğalgaz faturasını seçerek ödeme yapılabilir. Aynı işlem banklar ve ATM’ler üzerinden de gerçekleşebilir. Doğalgaza taksitli ödeme imkanı sunan bankalar özellikle soğuk hava şartlarında artan doğalgaz faturalarını destekledi. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön