29 / 04 / 2024

Akbank'tan yeni bir fırsat: Yüksek limitli ihtiyaç kredisi

Akbank'tan yeni bir fırsat: Yüksek limitli ihtiyaç kredisi

Nakdi ihtiyaçları karşılamak üzere Akbank’tan yüksek limitli kredi kampanyaları gelmeye devam ediyor. Bu kez de Akbank, 100 bin TL ve üzeri ihtiyaç kredisi sundu. Yüksek limitli krediye müşterilerin başvurmaları bekleniyor.  Bu kampanya belirli şartları ve aşamaları kapsamaktadır. 



Akbank’tan gelen 100 bin TL’lik ihtiyaç kredisi pek çok vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir fırsattır. Finansal planlamaları kolaylaştırmak amacıyla bu kredi fırsatı sunulmuştur. Vatandaşların birçok alışverişinde kolaylık sağlayacak bu krediye başvurmak oldukça kolaydır. Ancak ihtiyaç kredisi, diğer kredilerde olduğu gibi belirli şartları ve aşamaları içermektedir. İşte Akbank’tan gelen en son ihtiyaç kredisi hakkındaki tüm detaylar haberimizde… 

Banka şubesinden yapılan başvurularda 100 bin TL kredi limiti 

Akbank'tan sunulan ihtiyaç kredileri belirli limitlerdedir. İnternet üzerinden başvurulduğunda 50 bin TL tutarda sunulurken maaş müşterilerine özel olarak banka şubelerinden başvurulduğunda 100 bin TL'ye kadar sunulmaktadır.

Ayrıca daha fazla miktar gerekiyorsa, Akbank yüksek limitli bir kredi seçeneği sunacaktır. Bu krediyi almak için bankaya bir taşınmaz ipotek olarak sunulması gerekmektedir. Bu ipotek karşılığında 36 aya kadar vade süresiyle 100 bin TL'den daha yüksek tutarda bir kredi alınması mümkündür. Hatırlatmak gerekirse yüksek limitli kredilerden yararlanmak için gelir durumuun iyi olması ve banka politikalarına riayet edilmesi gereklidir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön